2777
2789
عنوان

ضایع هست ‌؟

136 بازدید | 15 پست

من وهمسرم ۲۷سالمون  ۶ساله ازدواج کردیم 

الان بچه اولمو حامله ام کلا آرزو دارم ۳تا بچه پشت سرهم بیارم 

چون من بشدت درگیر زندگیم خواهرامم وحواسم ب زندگی خودم نیست وهمسرمم ی جورایی از لحاظ مالی درگیر زندگی داداشاشه یعنی برای اونا خرج میکنه وبرای ماهم خدایی خرج میکنه 

یعنی میخوام ی کاری کنم ب زندگی خودمون ۲تا مون بچسبیم بخصوص خودم 

و بجز این کلا ۳تا بچه پشت سرهم یا ۳قلو دوس دارم اما مدام درگیر اینم ضایع نیست 😉😉😉

من عاشق خانواده های ۵نفره ام 

تو این فکرم بعد از اینکه این بچم انشاء الله بدنیا اومد جلوگیری نکنم تا ۳تا بشه 😊

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

وضعیت مالی مون هم بدک نیست خونه داریم البته تو شهرستان  وتوشهری ک زندگی میکنیم مستاجریم 

درآمد شوهرمم بدک نیست خودم لیسانس دارم و میتونم کارکنم 🙃🙃🙃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا بذار به سلامتی دنیا بیاد بعد بیا صحبت کنیم😂😂😂بچه هرچی بزرگتر میشه مشکلاتش هم بزرگتر و خرج هاش بیشتر 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اینا افکار ماورایی قبل بچه دار شدنه که هممون داشتیم🤣

🤭🤭🤭

خخخخ آره 

البته ویارم ک بد میشه ب شوهرم میگم همینو میخواستیم چ کار پدرمو در آورد بهد ک حالم خوب میشه ب ۳تا فکر میکنم 🥲