2777
2789
عنوان

ضایع هست ‌؟

136 بازدید | 15 پست

من وهمسرم ۲۷سالمون  ۶ساله ازدواج کردیم 

الان بچه اولمو حامله ام کلا آرزو دارم ۳تا بچه پشت سرهم بیارم 

چون من بشدت درگیر زندگیم خواهرامم وحواسم ب زندگی خودم نیست وهمسرمم ی جورایی از لحاظ مالی درگیر زندگی داداشاشه یعنی برای اونا خرج میکنه وبرای ماهم خدایی خرج میکنه 

یعنی میخوام ی کاری کنم ب زندگی خودمون ۲تا مون بچسبیم بخصوص خودم 

و بجز این کلا ۳تا بچه پشت سرهم یا ۳قلو دوس دارم اما مدام درگیر اینم ضایع نیست 😉😉😉

من عاشق خانواده های ۵نفره ام 

تو این فکرم بعد از اینکه این بچم انشاء الله بدنیا اومد جلوگیری نکنم تا ۳تا بشه 😊

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

وضعیت مالی مون هم بدک نیست خونه داریم البته تو شهرستان  وتوشهری ک زندگی میکنیم مستاجریم 

درآمد شوهرمم بدک نیست خودم لیسانس دارم و میتونم کارکنم 🙃🙃🙃

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حالا بذار به سلامتی دنیا بیاد بعد بیا صحبت کنیم😂😂😂بچه هرچی بزرگتر میشه مشکلاتش هم بزرگتر و خرج هاش بیشتر 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اینا افکار ماورایی قبل بچه دار شدنه که هممون داشتیم🤣

🤭🤭🤭

خخخخ آره 

البته ویارم ک بد میشه ب شوهرم میگم همینو میخواستیم چ کار پدرمو در آورد بهد ک حالم خوب میشه ب ۳تا فکر میکنم 🥲