777sard مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5097 عنوان کلافه شدم 225 بازدید | 16 پست چقدر دیگه باید تحمل کنم قهرش از ی ماه بیشتر شده کسی هست تو عقد شوهرش ی ماه قهر کرده باشه؟ی بار دلم تنگ میشه ی بار عصبانی میشم دلم میخواد بزنمش چیکار کنم همش فکرم درگیره😔 لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه 1402/11/01 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازشصتم عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 15231 مرد قهرو خیلی سخته باهاش زندگی علت قهرش چیه؟ به نظرم بیشتر راجع به زندگی با این آقا فکر کن
حمیدرضاسج4 عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 1289 ی جا خوندم نوشته بود کاش به جای اینکه به جای اینکه از بچگی تو مغزمون کنند مرد که گریه نمیکنه، میگفتند مرد که قهر نمیکنه کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
777sard مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5097 نمیدونم... بحث کوچیک بوده ،،،، گفتم بیا پیشم شب چله گفت تو بیا منم گفتم نه خلاصه خیلی بحث داشتیم لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
sevil78 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 12784 سالی که نکوست از بهارش پیداست 4 اسفند ۴۰۴🖤🕊بالابلند بابا گیسو کمند بابا🖤کمد شماره ۸۳ برای همیشه بایگانی شد 🖤
777sard مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5097 مرد قهرو خیلی سخته باهاش زندگی علت قهرش چیه؟ به نظرم بیشتر راجع به زندگی با این آقا فک ... از بس فکر کردم مردم لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
777sard مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5097 ی جا خوندم نوشته بود کاش به جای اینکه به جای اینکه از بچگی تو مغزمون کنند مرد که گریه نمیکنه، میگفتن ... دقیقا هیییی لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نازشصتم عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 15231 از بس فکر کردم مردم یه مشاوره حسابی برو کمکت میکنه فکرت آزاد میشه برای تصمیم گیری خانواده اش هیچ اقدامی نمیکنن؟نمیگن عروس کجاست؟
777sard مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5097 یه مشاوره حسابی برو کمکت میکنه فکرت آزاد میشه برای تصمیم گیری خانواده اش هیچ اقدامی نم ... نه هرچی میکشم از خونوادشه خیلی دخالت میکنند اگه کمک میکردم الان سر خونه زندگیمون بودیم لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
777sard مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5097 مشاورم موندم کدومو برم لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
40rashin عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 4687 نمیدونم... بحث کوچیک بوده ،،،، گفتم بیا پیشم شب چله گفت تو بیا منم گفتم نه خلاصه خیلی بحث داشتیم ببخشید فقط سر یه شب چله بريد کجا، یا کلا مثل سگ و گربه دارید با هم بگو مگو میکنید
777sard مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5097 ببخشید فقط سر یه شب چله بريد کجا، یا کلا مثل سگ و گربه دارید با هم بگو مگو میکنید قربون ادبت😐 لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
777sard مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5097 ببخشید فقط سر یه شب چله بريد کجا، یا کلا مثل سگ و گربه دارید با هم بگو مگو میکنید کلا بحث داریم سر همه چی بیشتر عروسی لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه