2777
2789
عنوان

جاری🤐

363 بازدید | 26 پست

شده حتی یه چیز جدید ببینم گرفته حتی یه تیشرت یه شال میگم قشنگه و مبارکه ولی اون نه. من گوشواره م رو عوض کردم و یه انگشتر خریدم چند بار دیده ولی هیچی  هم نگفته حالا من نیازی به تبریک اون ندارم باید منم عین اون باشم وبه روی خودم نیارم اگه چیزی گرفت ولی نمیتونم🤐🤐

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢

زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳

https://ruoz.ir/yyess

بعد عضویت گرددددووونه رو چرخوووندم 🤩

پنج میلیون برنده شدم هم برای شوهرم پیراهن گرفتم هم دستگاه فشار خون برای بابام هم یه پک نوشیدنی برای خودم  😍😍😍❤️

نیت کردم به همه ی نی نی سایتی ها معرفی کنم 🥰

می تونید باور نکنید وشانستون رو امتحان نکنید 😇

من وظیفه م رو رسوندم🥰

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢

زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳

https://ruoz.ir/yyess

بعد عضویت گرددددووونه رو چرخوووندم 🤩

پنج میلیون برنده شدم هم برای شوهرم پیراهن گرفتم هم دستگاه فشار خون برای بابام هم یه پک نوشیدنی برای خودم  😍😍😍❤️

نیت کردم به همه ی نی نی سایتی ها معرفی کنم 🥰

می تونید باور نکنید وشانستون رو امتحان نکنید 😇

من وظیفه م رو رسوندم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد این شعر افتادم جاری جونه جاری چقد النگو داری اینقد خوشحالم میبینم ناخن میکاری 😂 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

شاید مثل من براش مهم نیست. منم برام مهم نیست بقیه چی میخرن بخاطر همین توجه نمیکنم که بخوام تبریک بگم.

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

شما شخصیت تون رو به نمایش میذارین 

مادر همسر من هم هروقت چیزی میخرم اصلا نمیتونن مبارکی بدن یا بگن قشنگه... همیشه تخریب میکنن مثلا میگن این مدل گوشواره بهت نمیاد، یا شالت جالب نیست! 

منم لبخند میزنم و میگم سلیقه ی امیرجانه ( همسرم) 😃

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
از حسودیشه تو هم عین خودش رفتار کن

شاید براش مهم نیست که حالا مثلا گوشواره فروخته انگشتر خریده یا مثه خود من که هیچوقت متوجه طلا خریدن کسی نمیشم متوجه نشده 😐

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸

خانواده شوهر من همینن یعنی واقعا می مونم چطور ادم میتونه نسبت به برادرش تنگ نظر باشه

اونم برادری که توی همه مشکلات و سختیا یادش میوفتن اما چشم دیدن حتی یک قدم پیشرفتشو ندارن

آدم نون قلبشو میخوره

شما تبریک میگی تبریک به وجود خودت میگی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
شاید براش مهم نیست که حالا مثلا گوشواره فروخته انگشتر خریده یا مثه خود من که هیچوقت متوجه طلا خریدن ...

با توجه به تجربه‌ی شخصی گفتم خودم بعضی مواقع که حسودیم میشه خودم رو میزنم به اون راه که ندیدم 

شما شخصیت تون رو به نمایش میذارین  مادر همسر من هم هروقت چیزی میخرم اصلا نمیتونن مبارکی بدن یا ...

یعنی انگار خیییلی با خودشون کلنجار میرن که مثلا اینو نگن انگار توی دلشون یه چیزی داره خفه شدن میکنه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812