2777
2789
عنوان

کس هست حس شیشمش قوی باشه؟

183 بازدید | 51 پست

میخوام ازش یسوال بپرسم من این ماه باردار میشم یعنی🥲 دلتون چی میگه خیلی منتظرم خسته ام دیگه از دیروز همش افتاده بود ک این تاپیک بزنم ک هی میگفتم بیخیال دیگ زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم بگه اسمم چیه

فاطمه😂

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

من اصلا حس میکردم باردار نشدم هیچ حسی نداشتم خیلی معمولی به کار و بارم می‌رسیدم و چند وقت پیش فهمیدم هستم الان هفت هفتمه.واست دعا میکنم خیلی از خدا می‌خوام که دامن تو هم سبز شه عزیزم 

به منم بگه اسمم چیه

عسل😂

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

اگه راس میگید بگید الان دلم چه غذایی میخواد

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
عزیزم واسه منم دعا کن البته فعلا دعا کن بهترین بابا نصیبش بشه😁 

امیدوارم

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
قورمه سبزی یا ماکارانی

پیتزا ولی اونا غذای مورد علاقمه شماها کیعید منو از کجا میشناسید دوتا اسمم گفتید