2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونستم 👌🏻

بعضی معلما مثل خودم سی سال سرشون تو کار خودشونه وکلاس ودرس ووجدان کاری ولی بعضیا همون اول خوب تدریس نمیکنن وفقط ادعا دارن وحواسشون به همه جا هست زیراب میزنن وباج میدن تا برن بالا، هرچند از نظر خودم تدریس از همه چی بهتره خودم دبیرستان بودم ولی دخترم دانشجوی ابتداییه، مشکلت چیه که میخوای اداری بشی

بعضی معلما مثل خودم سی سال سرشون تو کار خودشونه وکلاس ودرس ووجدان کاری ولی بعضیا همون اول خوب تدریس ...

من ورودی سال ۹۹ ام. خیلی اذیت شدم از طرف دانشگاه و مدرسه یعنی هممون اذیت شدیم انگار زیر منگنه ایم بزور سال اخر دانشگاه از آبان اومدیم مدرسه من پنجم پسرونه رفتم واقعاً انقد اذیت میشم گاهی می‌خوام گریه کنم بچه ها اذیت اولیا یه جور مدیر که ی جوری حرف میزنه انگار نوکر باباشی ازون طرف استادا میندازن راه نمیان ، یعنی تعهد و جریمه نبود همین الان استعفا میدادم حیف نمیتونم 

من ورودی سال ۹۹ ام. خیلی اذیت شدم از طرف دانشگاه و مدرسه یعنی هممون اذیت شدیم انگار زیر منگنه ایم بز ...

تا مدیریت کلاس بیاد دستت یه کمی سخته من به دخترم یاد دادم برای اینکه بچه ها ازت حساب ببرن باید هفته اول خیلی جدی وبا سیاست باشی هیچ وقت روزای اول نرم ومهربون نباش ولبخند نزن وقتی بچه ها ازت حساب بردن کم کم باهاشون رفیق شو اینا چون پنجمن قطعا سال قبل تو کلاس. هیاهو داشتن ومدیریت نشدن وطبق عادتشون همون رفتار رو دارن وتو هم نباید سرشون داد بزنی باید همون دانش اموز خاطی رو بیاری کنارت اروم باهاش حرف بزنی وباهاش جلسه خصوصی بزاری اینجوری فکر میکنه چقدر برات مهمه خلاصه معلمی قلق داره اگه یاد بگیری خیلی تدریس برات دلنشین میشه، با مدیر هم فکر نکن ازت بالاتره اونا چون نمیتونن کلاس داری کنن میرن مدیر میشن اکثرا هم بی سوادن پیش اونا زیاد احترام نکن فکر میکنن چه خبره خیلی جدی باش واز وضعیت بد کلاست پیش همکارا ومدیر گله نکن با اولیا هم طوری رفتار کن که ازت حساب ببرن ومزاحمت نشن واجازه نده پیام بدن بهت  وتو کلاست بیان