2777
2789

سلام بچه‌ها

من چندتا تاپیک زدم پرسیدم از کار جراحی بینی نوری

من پیش دکتر عمل کردم. با این که گفت بینیت سخت و کوتاهه، خیلی خیلی عالی در اومد. از عکسای پیجش قشنگتر

به نظرم اگه تصمیم دارین عمل کنین شک نکنین. مثل من که ۲ سال سرگردون بودم برا انتخاب دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۵۰۰ دلار دادم از خارج ایران عزیزم. داخل ۸۰ میلیون

مگه ایرانی نیستی ؟

وقتی ایرانی باشی دلیلی نداره قیمت خارج از ایران رو پرداخت کنی 

من میدونم دکتر نوری از خارج ایران خیلی مراجعه کننده داره اما وقتی شما ایرانی هستی دلیلی نداره بهش بگی خارج ایران زندگی میکنم 

مگه ایرانی نیستی ؟ وقتی ایرانی باشی دلیلی نداره قیمت خارج از ایران رو پرداخت کنی  من میدونم د ...

چرا عزیزم ولی من کلا یک ماه میتونستم ایران بمونم. جراح ها معمولا وقت بین مشاوره و عمل رو یک ماه الی سه هفته میندازن. برای این که کارم فوری انجام بشه دلار گرفتن. نه از من. همه همینطورن

چرا عزیزم ولی من کلا یک ماه میتونستم ایران بمونم. جراح ها معمولا وقت بین مشاوره و عمل رو یک ماه الی ...

درسته 

اخه اگه بهش نگی من از خارج ایران اومدم خودش متوجه نمیشه و دلیلی نداره حدود هفتاد تومن بیشتر بدی 

من اونموقع رفتم پیشش گفتم اولین وقت عمل رو بده دقیق برای نه روز بعد وقت داد خیلی سریع بهم وقت داد

درسته  اخه اگه بهش نگی من از خارج ایران اومدم خودش متوجه نمیشه و دلیلی نداره حدود هفتاد تومن ب ...

من نمیتونستم مرخصی نداشتم و دقیقا ۲۲ روز ایران موندم. به اندازه همونقدر مثلا دو ماه میخواستم مرخصی بگیرم از حقوقم میرفت

همه راه ها رو بستن زرنگ شدن جراح ها. این خوب میگیره باز. بشارتی زاده انگار خیلی بیشتر میگیره کارشم بده به نظر من. اخلاقم نداره انکار