سلام دوستان، پدرم یه ماهه که بستریه. تو این یه ماه، یک بار عمل قلب باز کرده و دو بار بخاطر عفونت و ترشح خونابه از محل بخیه، عمل شده. دلیل ترشح خونابه رو نمیدونیم. دکترها جواب درست نمیدن. داریم از نگرانی می میریم. تو اطرافیانتون داشتین همچین موردی رو؟ لطفا اگه تجربه مشابهی دارین بگید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برادزاده ی منم بعد عمل قلب باز نیاز به عمل دوم پیدا کرد انگار آب و خونابه اینا جمع شده بود، با اینکه توسط یکی از بهترین پزشکان تهران و بیمارستان دی عمل شده بود
برادزاده ی منم بعد عمل قلب باز نیاز به عمل دوم پیدا کرد انگار آب و خونابه اینا جمع شده ...
بعد از عمل دوم خوب شدن؟ عفونت رفع شد؟ بابای منو هم یکی از بهترین جراح های قلب عمل کرده. بیمارستانش دولتیه البته. بیمارستان امام خمینی تهران. واقعا نمیدونیم مشکل از کجاست و چرا عفونتش خوب نمیشه.
بعد از عمل دوم خوب شدن؟ عفونت رفع شد؟ بابای منو هم یکی از بهترین جراح های قلب عمل کرده. بیمارستانش د ...
بدن افراد متفاوت هست. و نسبت به عمل بعضی از بدنها واکنش متفاوتی میدن! اره برادر زاده ی من موقع عمل دو سالش بود که در عرض بیست روز دو بار عمل شد و الان ماشا الله ۱۲ سالشه و کاملا خوبه
سلام عزیزم، بابام بعد از یک ماه و نیم از بیمارستان ترخیص شد و دو هفته س تو خونه در حال استراحته. هنوز خوب نشده. عمل قلبش موفق بود ولی چند روز بعد از عمل متوجه شدن قفسه سینه شله. دوباره بعد از دو هفته بردنش واسه عمل ولی نتونستن مشکلش رو حل کنن گفتن سیم بخیه شکسته و قفسه سینه عفونت کرده (از یکی از پرستارها هم شنیدیم که قفسه سینه ش سیم بخیه رو پس زده و عفونت کرده) نفهمیدیم بالاخره مشکل اصلی چی بود همینقدر فقط میدونیم که قصور پزشکی بوده و بابام حسابی بدشانسی آورد و از اونجایی که دیر برده بودنش برای عمل دوم، عفونت شدید کرده بود. بعد از اون دو دفعه ی دیگه هم بردن اتاق عمل برای شستشوی عفونت و بالاخره دفعه پنجم که عمل شد، قفسه سینه رو فیکس کردن. الانم یه قسمت کوچیک از بخیه سینه رو باز گذاشتن و از اونجا چرک خارج میشه. چون بعد از عمل آخرش، ریه ش هم آب آورده بود. نمیدونیم این عفونت مال ریه س یا عفونت قفسه سینه س. هفته دیگه باز باید بره ویزیت شه. دکتر گفته خوب میشی فقط زمان میبره. ببخشید خیلی طولانی شد.
سلام عزیزم، بابام بعد از یک ماه و نیم از بیمارستان ترخیص شد و دو هفته س تو خونه در حال استراحته. هنو ...
اگه سر همون اولین عمل دکتر بستن قفسه سینه رو خودش انجام میداد و نمیسپرد به دستیارهاش این اتفاق نمی افتاد و بابام اینقدر عذاب نمیکشید. بابام با پای خودش خوب و سرحال رفت برای عمل. اگه این بلا رو سرش نمی آوردن پنج شش روز بیشتر بستری نمیشد.
آره من اینو برای اولین بار شنیدم صد در صد قصور پزشکی بود کاش بیمارستان خصوصی میرفتین باز خدا ...
چقدر بهشون گفتم برید بیمارستان خصوصی.. یکی از دوستان پزشک بابام دکتر صالحی و بیمارستان امام رو بهشون معرفی کرده بود. از رو اعتمادی که به ایشون داشتن رفتن اونجا.
سلام خوبین پدر منم همین مشکلو داره شما چیشد پدرتون خوب شدن ؟ چیکار کردین
سلام، ممنونم، خدا رو شکر حال پدرم خوبه. وقتی عفونت زخمشون طولانی شد، بردیمشون متخصص عفونی و ایشون بعد از معاینه و آزمایش خون و آزمایش عفونت و.. تشخیص دادن که حین عمل، عفونت و میکروب وارد زخمشون شده که از نوع بسیار مقاوم به درمان هم هستش و آنتی بیوتیک های خیلی قوی دادن که خدا رو شکر با مصرف اونها، عفونت کاملا برطرف شد و پدرم حالشون خوب شد. امیدوارم پدرتون به زودی سلامتیشون رو به دست بیارن.