2777
2789
عنوان

سردرنمیارم چرااینکارومیکنه

239 بازدید | 14 پست

کسی که ترکم کرده به بدترین شکل ودربدترین شرایط همجوره منوازخودش رونده وازهمه جابلاکم کرده راهی برام نزاشته دوتاپست توپیجش بودکه اولین اعترافش باکلیپ بهم بودروهرروزمیزاره دوباره بایگانی میکنه وازتلگرامم انبلاکم کرده دلیلش چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلوم نیست با خودش چند چند  یاد اشکات و دل شکستت بیفت  برنگرد سمتش با این کارت داری شانس ...

من‌ باوجودعلاقه ای که بهش دارم دیگه بخوامم نمی تونم برم سمتش فقط نمیدونم دلیل کارش چیه 

نه اینطوریام نیس اگه هرکس دیگه بودقبول میکردم ولی شخصیت اون اینطوری نیس

مشاور کل خانوده اس ولی تراپی اش برای خودش ریدمان

واقعا چحوری میتونی بگی اینطوری نیست با این شخصیت 

مگ میشناسیش چجور ادمیه؟ 

رسما بازی گرفته ترو 

مشاور کل خانوده اس ولی تراپی اش برای خودش ریدمان واقعا چحوری میتونی بگی اینطوری نیست با این شخصیت&n ...

نمیدونم واقعاشایدنمیشناسمش 

سردرنمیارم یه حسی میگه بهم پشیمون شده ولی مغروره دوس داره دوباره من برم سراغش یاواقعانمیدونم

بازی نه چون جدایمونم بخاطراینکه نتونستیم باهم باشیم نخواست بازیم بده

نمیدونم واقعاشایدنمیشناسمش  سردرنمیارم یه حسی میگه بهم پشیمون شده ولی مغروره دوس داره دوباره م ...

بازی از نظر بلاک انبلاکش 

از کجا میدونی برای کسی دیگ نمیذاره

اگ اون مغرور تو مغرور تر باش 

بذار اونیکه پشیمون شده خودش برگرده

بازی از نظر بلاک انبلاکش  از کجا میدونی برای کسی دیگ نمیذاره اگ اون مغرور تو مغرور تر باش&nbs ...

من دیگه نمیخام برگرده دوسش دارم ولی نمیخام برگرده اتفاقادارم وانمودمیکنم فراموشش کردم ولی میدونی فقط برام سوال بودچرابعدمدت هاانبلاکم کردچراخاطرات ومرورکرد.یاواقعاشخصیتی که من میشناسم واقعیه یاساخته ذهنم

2790
2778
2791
2779
2792