2777
2789
عنوان

عروسی

166 بازدید | 14 پست

دوستان عروسی پسر عمه همسرم  که میشه برادر شوهر دوتا خواهر شوهرام 

الان دعوت کرده برا ۵ شنبه 

ولی من همسرم بیکار پول نداریم اونا هم بالا شهر تالار گرفته کلی هزینه کردن همه جاریام همه لباس گرون خریدن من هیچی نخریدم 

اگه نرم زشته یا برم قرض کنم حداقل باید ۱۰ تومن هزینه کنم برا لباس آرایشگاه کادو شاباش

یا ۱۵۰۰ کادو بدم خواهر شوهرم به جای مابده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ واقعا نداری نرو،و هدیه ام نفرست،دلیل نداره هدیه بفرستی،تماس بگیر وبهونه ای بیار وضمک عذرخواهی تبر ...

اخه میدونن هرچی بگم دوروغ گفتم 

همه اقوام دعوتن 

خواستم به خواهرشوهرم راستشو بگم که دستم خالی پول ندارم لباس بگیرم با آرایشگاه این هزینه ها برام ۱۰ تومن میشه این کادو رو بده ولی همسرم میگه ن اگه نریم کادو هم ندیم 

خواهر یا کسی نیست لباس ازش قرض بگیری؟ آرایشو میشه خودتم انجام بدی

ن ندارم دختر خاله هام آوردن ولی اندازم نشد خیلی بزرگ بودن خیلی لاغر شدم این چند وقته 

به چندنفرم رو زدم کسی نداد بهانه آوردن 

به نظرت برم یا ن 

اگر بری اونجا و شرایط خودتو و بقیه رو مقایسه میکنی نرو  ولی اگر میتونی با هزینه کمتر به خودت ب ...

اخه اگه برم باید حتما لباس خوب بپوشم چون اولین بار عروسی فامیل همسرم میرم همه فامیلشون میبینم 

نه اهل مقایسه نیستم چون خودم میدونم اونا خیلی خرج کردن 

چون ۲ ماه در حال خریدن

اخه میدونن هرچی بگم دوروغ گفتم  همه اقوام دعوتن  خواستم به خواهرشوهرم راستشو بگم که دستم ...

اره نرفتی کادو هم نده،خواهرشوهرات بی خیال،صاحاب مجلس یه بهونه بیار واز قبل اطلاع بده،والا تو این خرج گرون حداقل۳نفر،دوتومن خرج غذا ونیوش وتالار و...میشه،حداقل کمش کنن