یه چند روزه مثل جوش زیر پوستی روی پلک و آبروم زده خیلی درد میکنه،تا حالا کسی اینطوری شده؟
دکتر پوست هم رفتم نتونست تشخیص بده یه چندتا قرص داد ،تاثیر نداشت
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من گوشه چشمم دوبار زده ،شبیه جوش چرکیه اینقدر هم باد میکنه چشمم یه خط میشه. دفعه اول دکتر نفهم بهم گفت باید عمل بشه😐فکر کرد من الان میدوام به اون پول میدم عمل کنه، هیچ پمادی نداد حدودا دو هفته طول کشید خوب بشه. دفعه دوم دکتر بهم پماد چشمی و یه قطره داد زود خوب شد.و گفت چشمتو با شویندهی مخصوص چشم همیشه بشور که من نگرفتم🤭
خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️