2777
2789

متاسفانه منم مبتلام و هیچ کاری نکردم 🤦

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اینجوری شدی؟

من گلاب به روت وقتی یبس میشم بعد از دسشویی تا چن ساعت ناقصم بعدش میره جا و خوب میشم

مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین

چرا درمان نشه ، هر بار میری دسشویی با اب سرد خودتو بشور ، اب کرم بدترش میکنه . بعد به پنبه بتادین بزن و بزار روی مقعدت و بیا نیم ساعت روی شکم دراز بکش

شیاف آنتی همورویید بگیر و به سره شیاف کرم ضد شقاق مقعد آنتی فیشر بزن و استفاده کن . سره یک ماه کامل کامل کامل خوب میشی 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

چرا اینجوری شدی؟ من گلاب به روت وقتی یبس میشم بعد از دسشویی تا چن ساعت ناقصم بعدش میره جا و خوب میش ...

یه بار یبوست گرفتم چون قرص ال دی میخورم برا تنبلی تخمدان باعث یبوست شد از همون این جوری شدم 

یه بار یبوست گرفتم چون قرص ال دی میخورم برا تنبلی تخمدان باعث یبوست شد از همون این جوری شدم 

من که یبوست مزمن گرفتم ولی تلاشمو میکنم شقاق زد بیرون بدمش تو😭😭

با انگشت امتحان کردی؟

مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین

من که یبوست مزمن گرفتم ولی تلاشمو میکنم شقاق زد بیرون بدمش تو😭😭 با انگشت امتحان کردی؟

حتما پیگیر شو من پیگیرم ولی بعد قطع دارو یا اینکه دوباره فقط یکم یبوست بگیرم دوباره شروع میشه با همش کلا ببخشید ببخشید خیلی خیلی راحت دفع انجام بشه اصلا فشار نیاد 

اون که میاد بیرون بواسیره  شقاق حالت شکاف شکافه

ینی چجور؟

منم یه زخمی دارم اونجام که خیلی دردناکه.مث پوست اضافه اس؟

حتما پیگیر شو من پیگیرم ولی بعد قطع دارو یا اینکه دوباره فقط یکم یبوست بگیرم دوباره شروع میشه با همش ...

من پیگیریم در حد بیمارستان بوده الومینیوم بهم داد میخورم بد نیست خیلی بهتره ولی تا کی اخه شربت الومینیوم‌بخورم؟بالاخره یه جا نباید خوب شم اخه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز