2777
2789
بابام اربهین با پای درد کرده رفت کربلا  با اینک نقرس داشت فسار داشت چربی داشت و کلا نمیتونست ز ...

خوش به حالت من دعاهام مستجاب نمیشه روزگارم تیره و تاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم توضیح بدی اگه میشه

یه ازمونی که بقیه خیلی خونده بودن چندسال من سه ماه خوندم و

قبول شدم حتی دوتا از درس هاشو هم گزینه های شانسی زدم همش درس در اومد  

این یکیش

هزارتا معجزه دیگه هم هست 

به دنیا  اومدنم  و ..........

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
خوش به حالت پس برا منم یه صلوات بفرست 

چشم

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
خوش به حالت من دعاهام مستجاب نمیشه روزگارم تیره و تاره 

من زندگیم گلو بلبل نیست

از ده سالگی درگیر درد لاعلاجم🙃🙃

و نازاییم داشت بهش اضافه میشد

شما فقط همینو دیدی 

ولی خداروشکر خداروشکر ب دردشم راضیم

پدرمم سنش خیلی مریض احواله دل ی پدر دلشکستع و مریض شاد شد

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
من زندگیم گلو بلبل نیست از ده سالگی درگیر درد لاعلاجم🙃🙃 و نازاییم داشت بهش اضافه میشد شما فقط ه ...

😥

ایشالله این دفه امام حسین سلامتی کامل بهتون بده براتون معجزه کنه 

2790
2778
2791
2779
2792