2777
2789
عنوان

بچه های دهم

124 بازدید | 8 پست

این چند روز دارن ورقه های ترم اولمون و میدم و من هر بار یکجوری سکته رو میزنم امروز چهار تا ورقه داره بودن و  من سر هر چهار تا در حد مرگ گریه کردم و به روز های فرجه فکر کردم که حتی گوشیم خاموش میکردم میرفتم یکجای دیگه صبح تا شب درس می‌خوندم گوشیم حواسمو پرت نکنه 

ریاضی شدم هفده منی که چهار روز نخوابیده بودم 

عربی  شدم  ۱۵ یک درس به این راحتی که خونده بودم

سواد شدم ۱۶ اینو حتی خود اوسکل هم امتحان میداد ۲۰ میشد 

و از همه بدتر زبان که شدم ۱۳ بعد ۱۰ ترم متوالی زبان رفتن و اینکه زبانم در زمان مدرسه هم خوب بودن 😓 در حدی بود که من اون درس ها رو دو سال پیش خونده بودم تو کانون  .

نمرات درخشان کتبی ۴ درس من اینطوری بود اونقدر گریه کرده بودم چشمام نمی‌دید داشت به زور خوابم میبرد یهو حس کردم یک طرف بدنم داره از داغی میسوزه فقط جیغ می‌کشیدم فکر کنید تو سرمای زمستونی تبریز من از یخ قوت میدادم و کل بدنم با آب یخ میشستم و هنوز هم حالم خوب نیست نمی‌دونم فردا که قرارع زیست و بدن چجوری قوی باشم به خدا قسم من خیلی زحمت کشیده بودم به خدا حق من این نیست))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهیییی . پسر منم دهمه . تقریبا نمره هاش همین شد تشویقش هم کردیم . چون با اینکه نهم رتبه دوم مدرسه ب ...

من پارسال شاگرد اول بودم الان دویست برابر پارسال درس خوندم به خدا بدنم از گرما میسوزه دیگه اونقدر حالم بده فقط از فردا میترسم خیلیی

من پارسال شاگرد اول بودم الان دویست برابر پارسال درس خوندم به خدا بدنم از گرما میسوزه دیگه اونقدر حا ...

اشکال نداره ترم اول بوده . ترم بعد که نهاییه مهمه . شما رو نمیدونم ولی پسر خودم روش درس خوندن بلد نیست لجبازی میکنه حاضر نیست به راهنماییهای من و باباش عمل کنه

من پارسال شاگرد اول بودم الان دویست برابر پارسال درس خوندم به خدا بدنم از گرما میسوزه دیگه اونقدر حا ...

تجربی جای شاگرد اول هاس 

پس تو تنها نیستی همه اونایی که تو کلاستون هستن شاگرد اول بودن تو که تلاشت رو کردی بعداً بیشتر تلاش میکنی

غاری که از ورود به آن ترس داری ، حاوی همان گنجی است که به دنبال آن هستی

چون مدرسه و پایه ات تغییر کرده و دروس سخت و مفهومی شدن، برای خیلی ها این اتفاق میفته

اول خودت رو نباز

دوم ضعف هات رو بشناس(کم خوندن،بی دقتی،تکیه بر مطالب بی اهمیت،عدم تمرکز،عدم تسلط بر مطالب و ...)

سوم ببین هر درس رو به چه شیوه ای بخونی که نمره بگیری

چهارم با برنامه پیش برو

در آخر استرس رو بریز دور و اصلا اسمش رو هم به زبون نیار.

گذشته رو هم مرور نکن،درس بگیر و برو جلو

موفق باشی