2777
2789

هر کاری کردیم نشد ای یو ای کردیم نشد روز تخمک گذاری رعایت کردیم نشد دیگه بیخیال شدیم الان حاملم خیلیم ناراحتم همه اطرافیان رفتن دکتر رفتن با برنامه جنسیت مورد علاقشونو اورون مال منم حتما صد در ثد دختر میشه چون پسر بود اون زمان میشد بخاطر اینکه پسر دار نشم الان حامله شدم بی برنامه و روز ۱۱ پریود رابطه داشتم میدونم دختره 

حالا قضاوت نکنید من اول شوهر خانوادشو ارزیابی کردم فهمیدم دختر داشته باشم تو این خانواده تلف میشه قربانی عقاید مسخره کودک همسری کودک مادری زور ستم و اینا میشه خواهر شوهرمم پسر داره دختر داشته باشم مادر شوهرم از روز اول به شوهرم میگه اون واسه پسر خواهرته اینم بچه ننس قبول میکنه 

لاقل میگفتم اولش پسر داشته باشم بتونم جلو شوهرم و خانوادش بایستم میدونم دختر داشته باشم خیلی سخت میشه هم برای اون و هم برای من به هر حال اگه دخترم شد تپام زورمو میزنم لازم باشه میرم جدا میشم نمیزارم دخترمو بدبخت کنن  

چند وقتته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مادرشی.. میتونی دخترتو مستقل بار بیاری و کار کنی به چشم همه بزرگ باشه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

اون اطرافیان زندگیشون اوکیه پول و خوشبتیو استقلال دارن میتونن محیط مناسب واسه دختر داشته باشن ولی من دختر داشته باشم با شرایطم ی بچه افسرده میشه همه چی به دلش می مونه

عجب

چرا نمیگی اگه دختر داشته باشی قد علم میکنی جلو خانواده شوهر مثل شیر پشتش وایمیستی؟این عقاید مسخره رو عوض میکنی حداقل زیر بارش نمیری

گلم مادر ضعیف به درد پسرشم نمیخوره 

یاد بگیر قوی باشی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

۶ هفتمه بخدا ادم بده نیستم نگران ایندشم پدر بی عرضه ابروشو میبره

اگه نمیدونی جنسیتش چیه و الان معلوم نیست ی چی میگم خواستی انجام بده

ولی اگه جنسیت میدونی فک کنم بی فایده‌س

برای بچه دار شدن

اگر دنبال درمان رفتین نشده 

به تعداد ابجد اسمت

۳ روز پشت سر هم

در یه ساعت مشخص مثلا ۱۲

با و وضو و رو به قبله ( سوره حمد) بخون

اگه حس میکنی طلسم داری که بچه دار نمیشی

به تعداد ابجد حمد ک خوندی 

یه سری هم به ابجد اسمت ( چهار قل ) بخون به همون روال

اگه دختر میخوای ( کوثر ) بخون پسر میخوای ( توحید ) بخون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

عزیزم مواظب دخترت باش. دیدی یه روز همین دختر شد عصای دستت.. همیشه که پسر خوب نیست بعضی پسرا میشه بلای جون پدر و مادر

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

امید وارم هرچی خیر همون بشه 

نذر کن بزاری محمد یا علی برای پسر 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم