2777
2789
عنوان

اذیت در مدرسه

820 بازدید | 33 پست

تو مدرسه همش تحقیر میکنن مثلا غناسی یا رو مخی یا از خانم میپرسم صفت بیانی چیه برمیگردن میگن یعنی شهیدی زشت (شهیدی فامیلیه)کلا لجن چند بار مامانمو بردمولی انگار نه انگار بعد یا باهام بعضیا اوکین ولی سرگروه میشم به خانمم میگن نه خانم شهیدی نه یا شهیدی توضیح نمیدی درحالی که من توضیح میدم اکثرا باهام دوستن چند نفر لجن چ کنم؟ و تازه به این مدرسه اومدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخت نگیر تو همه مدرسه ها از این آدما پیدا میشه بی خیال باش خودت جوابشون بده دیگه چهارده ساله که مامانت نباید بیاد مدرسه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

میدونم سختته ولی آدمای بی شعور همه جا هستن

تنها راه اینه که سعی کنی خونسرد باشی و روی خودت تمرکز کنی

خودتو ضعیف و توسری خور نشون نده‌. جدی باش و نذار بفهمن با هر اتفاق کوچیکی لجت رو در میارن چون دیگه ولت نمی‌کنن و بیشتر اذیت میشی

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

محل نده هرچند میدونم اذیت میشی ولی یطور رفتار کن انگار نیستن

باعث میشن از مدرسه بدم میاد میان جامو میگرن یا ی بار کرم ریخت گفت چته اومد از حرصش زد منو یا خود به خودی دارم راه میرم میزنه سرم یا یکی چون جاشو تو سرگروهی گرفتم هولم داد