2777
2789
عنوان

من خواهرم ندارم بیایید خواهرم شید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 33 پست
😻😻 کدوم دفتر هستید ؟ کدوم شهر

هنوز دفتر نزدم ولی میزنم. تبریز دانشجو ترم ششم هستم یک ترم جهشی میخونم.   اهل اردبیلم میرم اونجا دفتر بزنم

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه

اوضاع خیلی قاراشمیشه شبا شام سبک درست کن ناهار فردا رو هم اماده کن یعنی مثلا مرغشو بپز یا گوشتشو صبح بار بذار با خودتون ببرین دفتر

اول صبحا زود بیدار شو لباس چرکارو بزن ماشین ورزش کن دوش بگیر صبحانه رو آماده کن بخورین ظرفا رو بشور لباسارو جمع کن برید دفتر

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو نفر ادمین اگه هر کدوم وقتی میاد لباساشو جمع کنه و لباس کثیفش تو سبد بذاره و ظرفارم همونموقع بشوری چیزی برداشتی همون موقع بذاری سر جاش، خونه بهم نمیریزه. ده روز یا یه هفته یه بارم جارو و گردگیری انجام بده با شست شست شوی سرویس ها... غذا هم باید تمرین کنی وقتی یه جا کار میکنین صبحا باید با هم بیدار شین صبونه بخورین ناهارم باید یه چیز حاضری بخورین عصرم خودت زودتر بیای شام بذاری

دو نفر ادمین اگه هر کدوم وقتی میاد لباساشو جمع کنه و لباس کثیفش تو سبد بذاره و ظرفارم همونموقع بشوری ...

خوب منم میخوام به همین درجه از نظم برسم دیگه اما نمیشه خواستم ببینم راهکارتون چیه مثلا وگرنه اصل همینه که به این اولویت و نظم برسم 

بزرگ ترین دین انسانیت 
نه دو سه روز که مبمونه تو یخچال 

خیلی ممنونم انقدر میترسم مثل همیشه خراب شه غذا ها کم کم میزارم که دیگه اگر خراب شد حیف نشه ولی باید همین کارو کنم فکر کنم گزینه خوبی باشه این مرسی 

بزرگ ترین دین انسانیت 

ابجی کوچیکه هستم بنظرم همه کارات رو شب قبل یادداشت کن چ کارای خونه چ مطالعه آزاد و اینا.... براشون یه تایم حدودی رو هم در نظر بگیر و تو اون تایم اون کار رو انجام‌ بده 

پنج شنبه جمعه ها که وقت آزاد تری داری نسبت به کل هفته یسری از غذا ها رو حالت نمیه آماده درست کن بزار تو یخچال و فریزر در طول هفته از اون وعده ها استفاده کن حداقل نصف کارا رو از قبل کردی 

اینم در نظر داشته باش برای اینکه همه اینا رو با هم بخوای تو روزای اول انجام بدی قطعا برات سخته اما به مرور زمان آسون میشه راه میوفتی 🌱

عزیزم مفت میفروشمش هدیه هم داره😂😂😂 اخه درد و دل که هیچ فقط بلده زیراب منو بزنه پیش مامان بابام

ای خدا😍😍😍 خواهر همه چیش شیرینه به نظرم خدا حفظ کنه

بزرگ ترین دین انسانیت 
خیلی ممنونم انقدر میترسم مثل همیشه خراب شه غذا ها کم کم میزارم که دیگه اگر خراب شد حیف نشه ولی باید ...

فکر کن فرضا مرغ اماده داشته باشی ... به بار حالت خورش میخورین ... یه بار ته چینش میکنی .. یه بارم ریش ریش با قارچ و سس و ... ساندویچ ...

مثال زدما ...نه پشت سر هم ولی کار راه اندازه ... گوشت چرخی هم خیلی خوبه 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر