2777
2789
عنوان

تارا سیگاری

2326 بازدید | 19 پست

به نظر شما هم خوشکل نیست؟😕

آخه نمیدونم چرا ولی وقتی یکی چهرش اینقدر معمولیه ولی اینقدر تو صعنت مدلینگ موفقه

اگه نمیشناسید بزنید گوگل

کاربری مال ۲ نفره🦥

شبیه سیگاریاس

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم چهره اش خوبه

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

باز اون خوبع  ربکا قادری کجاش خوشگله ☹️ یا صدف بیوتی

ربکا خوبه به نظرم ولی صدف هم خوشکل نیست

تارا خیلییی موفقه با کایلی جنر قرارداد داره در حالی که تو کل دنیا فقط ۱۰ نفر با کایلی قرار داد دارن

کاربری مال ۲ نفره🦥
ربکا خوبه به نظرم ولی صدف هم خوشکل نیست تارا خیلییی موفقه با کایلی جنر قرارداد داره در حالی که تو ک ...

گلی میشه بگی ربکا چیش خاص و قشنگه که بهش میگی خوشگل؟موهاشم کم پشته حتی

دردی که تو رو به خدا نزدیک کنه درد نیست درمانه 💜امام حسین ممنونم که کنارم بودی وقتی حتی خودم خودمو ولی کرده بودم....

ربکا باز بهتره والا صدف بیوتیم معمولیه:/

ربکا هم معمولیه به خدا از هر ده تا دخترب که تو خیابون میبینم حد اقل هشتاشون از ربکا قشنگ ترن😕

پیشونیش زیادی بلنده موهاشم کم پشته

دردی که تو رو به خدا نزدیک کنه درد نیست درمانه 💜امام حسین ممنونم که کنارم بودی وقتی حتی خودم خودمو ولی کرده بودم....