2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم هیچ چیز سخت و عجیبی نیس 

اینایی که میگن بار اول همرو میندازن الکی میگن 

وقتی وقتی خواستی سوار ماشین بشی با دست راستت در ماشینو باز کن

قبل از حرکت کردن حتماً صادر کارت رو رعایت کن 

حتماً ایست خروج از پارک بزن راهنما یادت نره جاهایی ممنوعه یادت نره قبل از پیاده شدن حتماً برگرد عقب و نگاه کن ببین ماشینی موتوری چیزی نمیاد بعد درو باز کن موقع سوار شدن و پیاده شدن هم از پشت ماشین سوار شو و پیاده شو

:
اعتماد به نفس داشته باش ولی مغرور نباش

اگه یه جوری بری که بگی من خیلی بلدم بدتر لج میکنه باهات
مثلا فکر نکنید تند برید میگه خب این خیلی بلده و فلان ،بدتر اذیتتون میکنه پس آروم برید، اینجوری وقتی هم یهو بهتون میگه برید تو پارک تسلطتون بیشتره

از طرفی هم خیلی مهم که اعتماد به نفس داشته باشی ،یکی از مهم ترین دلایلی که دخترا رد میشن استرس داشتن هست ،چون افسر با خودش میگه کسی که واسه ۵ دقیقه رانندگی اینجوری ترس و لرز داره راننده بشو نیست
قرار نیست مثل کسی که ماهر هستن رانندگی کنید کسی از شما انتظار خاصی نداره پس ریلکس باش ،به اندازه کافی خوب هستی🎈

اگه خودت میری تمرین ،برو تو همون خیابونی که امتحان میگیرن تمرین کن

چیزایی که به نظرت ساده هست رو دقیق رعایت کن
صادرکات و  سوار و پیادن از ماشین

ممنوعیت ها رو یادت نره (موقع پارک، تقاطع و پارکینگ و سطل زباله و شیر آتش نشانی رو باید اجازه بگید)
برا دور زدنم خطوط ممتد و ۱۵ متری تقاطع ممنوعه با اجازه
برا دنده عقب هم باید بگید دنده عقب کلا ممنوعه با اجازه میرم

*حواستون باشه با دنده دو نرید تو پاررک

اگه یکی دوبار خاموش کنید یا پارکتون خیلی خوب نشه نمیافتید ولی اگه یکی از ممنوعیت ها یا صادرکات رو فراموش کنید درجا میگه پیاده شید

راستی من اینارو از تجربه ام برای امتحان عملی نوشته بودم گفتم شاید کمکت کنه🩵

انشاالله قبول میشی عزیزم،استرس اصلا نداشته باش انشاءالله خبر قبولیت 

من سه شنبه برای اولین بار امتحان شهری دادم افسر ردم کرد خیلی قشنگ رانندگی کردم الکی الکی ردم کرد

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..