2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام بهش بگم چقد ارزشمنده🥺 اخه بچم خیلی تنهاس دلم میسوزه براش

ب همین خیال باش همون ی طوری گند میزنه ب کل زندگیت و ی جوری ولت میکنه میفمی اونی ک باید دلت میسوخت براش خدت بودی😂ی روز میفمی ولی دیره

ب همین خیال باش همون ی طوری گند میزنه ب کل زندگیت و ی جوری ولت میکنه میفمی اونی ک باید دلت میسوخت بر ...

عزیزم فهمیدم دیگ. این چیزایی ک گفتی همش اتفاق افتاده

عریزم ببخشید اگه تاثیر داشت پس چرا دیگه نیست؟ اگه دلتنگی تحمل کن  و به آدمی که از زندگیت رفته ز ...

تاثیر داشت ینی منو تغییر داد. خیلیم تغییر داد.

تحمل میکنم. تا همین الانم اینکارو کردم

عزیزم فهمیدم دیگ. این چیزایی ک گفتی همش اتفاق افتاده

اها فهمیدم پس تو اون مرحله هستی که با اینکه کلی بهت بدی کرده ولی هنوز عاشقشی و باید بت بگم ک برا خودت ارزش قائل باش وقتی یکی ولت کرد ت خودتو از زندگیش محووو کن

نه نگو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^