nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26318 عنوان قرار 48 بازدید | 6 پست امروز با خواهر عشقم قرار داشتم سرما خوردم نرفتم الان پیام داده گلم خبر ندادی؟ بگم ببخشید مریض بودم ترسیدم بیام شماهم بگیرین بچه کوچیک دارین خطرناکه؟ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 1402/10/30 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سه__پرنسس__ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 449 اره بگوحالم خیلی بدبودبیمارستان بودم سرم بهم وصل بودفراموش کردم بهت اطلاع بدم که نیای سرقرار
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26318 آره ولی اینکه قبلش نگفتی نمیتونی بری رفتار زشتی بود گفت اگه خواستی بیای خبر بده هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26318 اره بگوحالم خیلی بدبودبیمارستان بودم سرم بهم وصل بودفراموش کردم بهت اطلاع بدم که نیای سرقرار نرفته سر قرار خونشون بوده هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖