2777
2789
چرا عزیزم

هرروز باتنش اضطراب میگذرونم الان تپش قلب گرفتم دست چپم درد می‌کنه شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه خسته ام درحدی که نمی‌خوام زنده باشم ولی به خاطر بچه ها تحمل باید کنم

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز باتنش اضطراب میگذرونم الان تپش قلب گرفتم دست چپم درد می‌کنه شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه خسته ام در ...

منم تنش اضطراب استرس داشتم حمله پانیک اگه درست گفته باشم ولی به مرور خوب شدم ،،،، گل گاو زبون گلاب خیلی خوبه آرامش بخشن ،،، شوهرت نمیاد مشاوره؟ 

هرروز باتنش اضطراب میگذرونم الان تپش قلب گرفتم دست چپم درد می‌کنه شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه خسته ام در ...

منم خیلی باهاش مشکل دارم آرزو دارم بمیره راحت شم تو مشکل اصلیت چیه عزیزم

منم تنش اضطراب استرس داشتم حمله پانیک اگه درست گفته باشم ولی به مرور خوب شدم ،،،، گل گاو زبون گلاب خ ...

گل گاوزبان همیشه دم میکنم ولی فایده ای نداره کاشکی بتونم بی خیال باشم وقتی سر بچه‌ها دادمیزنه حالم بدتر میشه مشاور نمیره  

گل گاوزبان همیشه دم میکنم ولی فایده ای نداره کاشکی بتونم بی خیال باشم وقتی سر بچه‌ها دادمیزنه حالم ب ...

این که یه فحش هایی میده من چهار ستون بدنم میلرزه ۱۰ ساه  داستان داریم

منم خیلی باهاش مشکل دارم آرزو دارم بمیره راحت شم تو مشکل اصلیت چیه عزیزم

شوهرم بمن و بچه ها اصلا توجه نمیکنه دعا کردم یااون بمیره یا ما راحت بشیم از دستش میگم حتی حاضر نیستم باهاش بهشت برم 

شوهرم بمن و بچه ها اصلا توجه نمیکنه دعا کردم یااون بمیره یا ما راحت بشیم از دستش میگم حتی حاضر نیستم ...

ببخشید منظوری ندارم اینو میپرسم نکنه اعتیادی پیدا کرده؟

مشکل ک خیلیه ولی الان قهر کرده جوابمم نمی‌ده بدون دعوا 

عزیزم امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد تو خودتو ناراحت نکن الان که هنوز زیر سقف نرفتی مشکلتو حل کن فردا مث ما پشیمون نشی گلم