2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 145 پست
آره  حال ندارم کم کم درست کنم زیاد درست میکنم اندازه ۵_۶بسته  فریز میکنم  دخترمم ...

😐اش رشته مزش به اینه که تازه باشه مخصوصا. با سبزی تازه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب‌شمام‌جمعه ها کباب کن

عزیزم ممکنه کسی اصلا وسعش نرسه گوشت بخره

تودین اسلام ی چیزی هس ب نام حق شکم

حق شکم ینی اگه کسی سیربخابه وهمسایش گشنه باشه از دین خارج میشه

حالا فکن تواین گرونی دوتاهمسایه کنارهم باشن یکیشون هرهفته توحیاط بساط کباب اون یکی نداره وباید بو بکشه ب نظرت این زشت نیس؟؟

یا بایدتوحیاط درست نکنه یااگه درست کنه ی کمم واس این همسایه ببره

مای همسایه داشتیم هرموقه کباب یاجوجه توحیاط درست میکرد هرموقع ها واس ماهم میاورد بااینکه ماوضعمون بدنیس

میگفتیم نیار ممنون چ کاریه

میگفت بوش میاد اون دنیا باید جواب شیکم شما روهم بدم😁

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

😐اش رشته مزش به اینه که تازه باشه مخصوصا. با سبزی تازه 

بعله 

اما چیکار کنم هربار که نمیتونم سه سوته درست کنم براش 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بعله  اما چیکار کنم هربار که نمیتونم سه سوته درست کنم براش

اینا نمیدونن ک آش رشته ی فریز شده چ مزه ای داره 

وجدانن خوشمزس

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

اره بخدا خیلی سخته همسایه کباب درست کنه وبچمون بگه مامان به‌به چی بوی

من گفتم این کار زشته یه کاربر گفت چه چیز ها که نمی شنویم تو این سایت 😞وااله قدیم خیلی رعایت همسایه رو میکردن به نظر من این کار خیلی زشتیه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اینا نمیدونن ک آش رشته ی فریز شده چ مزه ای داره  وجدانن خوشمزس

آره من با کشک و دوغ درستش میکنم 

خیلی خوش مزه ست😋

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اینا نمیدونن ک آش رشته ی فریز شده چ مزه ای داره  وجدانن خوشمزس

والله از نظر من عدای های فزیز شده اصلا خوشمزه نیستن من هیچی هیچی رو فریزر نمیکنم 

تو یه خونه تو حیاط دور کنی بچه ای بارداری دلش بخواد چی؟الانم مطمئن باش اونقدر گرونی هست کسی برا کسی ...

خب چاره چیه..؟؟

کجاببرن کباب بکنن بخورن

یعنی بخاطراینکه ممکنه یگی باردار باشه یا بچه باشه نباید کباب بخوریم؟؟

یا لوله کشی بکنن تا لایه اوزون؟؟؟

اونجوری باشه اینهمه رستوران بیرون هست باید اونام جمع کنن یوفت کسی هوس نکنه😂😂😂

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
عزیزم ممکنه کسی اصلا وسعش نرسه گوشت بخره تودین اسلام ی چیزی هس ب نام حق شکم حق شکم ینی اگه ک ...

نظرتون محترم 

ولی من مخالفم 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اخه من ندیده بودم تاحالا فکر میکردم طعمش بد بشه

نه عزیزم اصلا 

اگه بد بود بچه من نمیخورد

چون واقعا رو طعم غذا حساسه و یه مقداری بدغذاست