2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 145 پست
ما هم ماکارونی داریم 

نوش جان

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
کدو درست کردم فقط خودمو شوهرم خوردم دخترم نمیخوره ماکارانی ب اونا دادم  

ولی خدایی کدو شام نیست 😁

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خدایی کدو شام نیست 😁

خخخخخخخخخ وااااااای خندم گفت شوهرم خورد بگو خداروشکر راحت شدم اخه بچه ها کاغذ ریخته بودن تو خونه منم خسته بودم ی چی سبک درست کردم 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
خخخخخخخخخ وااااااای خندم گفت شوهرم خورد بگو خداروشکر راحت شدم اخه بچه ها کاغذ ریخته بودن تو خونه منم ...

جدی کدو رو خوشمزه درست میکنم دوسداری رازشو بگم بهت درست کن عاشقش میشی به روش من 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
جدی کدو رو خوشمزه درست میکنم دوسداری رازشو بگم بهت درست کن عاشقش میشی به روش من 

بگو رازشو

خب چاره چیه..؟؟ کجاببرن کباب بکنن بخورن یعنی بخاطراینکه ممکنه یگی باردار باشه یا بچه باشه نباید کب ...

تو پارک ها جاهای تفریحی همیشه تو تابستون ها شهر ما همه اکثرا کباب درست میکنن بوی غذای که از رستوران میاد خیلی فرق داره عزیزم یه لحظه رد میشی میری ولی تو حیاط تا آتیش روشن کنی بپزی همش بو میاد من تجربه کردم دیگه بوی ذغال تو بارداری خیلی هوس اوره بچه ها هم خب متوجه نمیشن هی بگو بوی کباب نیست بخواد مادر بیچاره چیکار کنه هر کی بلخره نظری داره قبلا  خیلی مراعات همسایه ها رو میکردن ولی الان همه فرق کردن من تو بارداری شدید هوس همبرگر میکردم همسرم چند بار خرید آورد تو خونه درست کنه یهو می دیدم پسر جاریم در باز میکرد می یومد تو بو رو متوجه میشد بدو بدو خونه ما بود هر وقت همسرم میخرید اونم بود با ما میخورد حالا این یه همبرگر بود تا حد کباب بو نداشت بعدم اونم خونه عموش بود می یومد غریبه بود می تونست بیاد بگه بو میاد منم میخوام؟من واسه همین چیزا همسرم میگه جیگر بگیرم تو خونه کباب کنیم قبول نمیکنم هر هفته میریم بیرون حاضری می خریم می خوریم برمیگردیم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب دیگه مخالفی با دین خدا مخالفی ب من چ ربطی داره😆😆

کاری ب دین خدا ندارم

بااین‌مخالفم ادم تو۴دیواری اختیاریش نتونه راحت زندگی بکنه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
کاری ب دین خدا ندارم بااین‌مخالفم ادم تو۴دیواری اختیاریش نتونه راحت زندگی بکنه

توهی طفره میری منم هی از دین واسلام برات دم میزنم😂😁

پس اینم بگم درمورداین ک گفتی4دیواری اختیاری

ی جاهایی آدم باید پارو دلش بذاره ب خاطر همسایش ب خاطرهم نوعش چ ایرادی داره

موفق باشی عزیزم♥🌱

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

توهی طفره میری منم هی از دین واسلام برات دم میزنم😂😁 پس اینم بگم درمورداین ک گفتی4دیواری اختیار ...

شما پابزار  همونجور ک راحتی

من ازاین فلسفه ها خوشم نمیاد یاعلی

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
شما پابزار  همونجور ک راحتی من ازاین فلسفه ها خوشم نمیاد یاعلی

خداکنه من بتونم اینجوری باشم

این ی اصله توی اسلام ب نام مبارزه بانفس ینی اینکه بتونی ب خاطردیگران پاروی دلت بذاری و از اون چیزی ک برات حلاله وهیچ اشکالی هم نداره بگذری فقط ب خاطر خوشی بقیه 

مث این همه شهیدی ک ازجون خودشون گذشتن ب خاطر ی عده ی دیگه

مبارزه با نفس خیلی ثواب داره

ای کاش من روحم اونقدبزرگ باشه ک بتونم اینجور فردی بشم

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘