2777
2789
صلوات اره یاعلی هم اره اما موقع فرسادنش نباید باکسی حرف بزنی تسبیحات حضرت زهرا هم نتیجه داره 

گلم یاعلی رو چند بار گفتین و چه طور تسبیحات حضرت زهرا چطور چند بار و به چه مدت؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم یاعلی رو چند بار گفتین و چه طور تسبیحات حضرت زهرا چطور چند بار و به چه مدت؟

تسبیحات حضرت زهرا هرچنتا در تپانت هست نذر کن ۳۴الله اکبر۳۳الحمدالله۳۳سبحان الله بفرست 

یک شب گلم یا مثلا چله باید بگیرم؟

نه عزیزم مثلا من نیت میکنم هزار چارصدبار بفرستم یادویستا هرچقدر میتونی اک ام دلت میخاد چله بگبر من خیلی حاجت گرفتم خوب بوده انشالله براشمام همینجور باشه✨❤️🫂♥️🌱

نه عزیزم مثلا من نیت میکنم هزار چارصدبار بفرستم یادویستا هرچقدر میتونی اک ام دلت میخاد چله بگبر من خ ...

گلمم لطفاااا واسم دعااا کن خیلیی محتاج دعام و مرسیی از کمکت این روزا شدیدا کم آوردم😔😔❤️❤️

گلمم لطفاااا واسم دعااا کن خیلیی محتاج دعام و مرسیی از کمکت این روزا شدیدا کم آوردم😔😔❤️❤️

نا امید نباش
همون خدایی که برای خنداندن گل ها آسمانی را می گریاند، روزی برای خنده تو نیز کاری خواهد کرد🤍.

نا امید نباش همون خدایی که برای خنداندن گل ها آسمانی را می گریاند، روزی برای خنده تو نیز کاری خواهد ...

مرررسی گلم چه جمله قشنگی ،خیلی این شبا حال دلم بده لطفا گلم واسم دعا کن ،و هر کسی این پستو میبینه اگه میتونه واسه دل من و هر کسی که حال دلش خوب نیس دعا کنه😔❤️❤️💫✨️

مرررسی گلم چه جمله قشنگی ،خیلی این شبا حال دلم بده لطفا گلم واسم دعا کن ،و هر کسی این پستو میبینه اگ ...

درست میشه نگران نباش گلم انشالله حال دلت ب لطف خدای مهربون خوب بشه♥️🌱🫂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز