2777
2789
عنوان

دندونم..😭

86 بازدید | 10 پست

سلام من ازپنجشنبه شب ک یادم رفت مسواک بزنم تاالان دندان دردم.مسکن جواب نمیده.راه حلی دارید؟عفونت کرده ونیازبه عصب کشی!

این که میگن کرمه.....راسته؟؟؟

راهکاردیگه ای دارید؟

اجرتون بابانو🪴❤️

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

آب نمک خیلی غلیظ عزیزم درست کن با اب ولرم و ب مدت یک ر بع همون طرفی بخاب که درد داره و نگهش دار. سر میشه عالیه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
آب نمک خیلی غلیظ عزیزم درست کن با اب ولرم و ب مدت یک ر بع همون طرفی بخاب که درد داره و نگهش دار. سر ...

چشم حتما

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تاثیر داره چند بار انجام بده در طی روز 

من برای پسرمم طفلی ک ۶ سالشه انجام دادم درست شد 

خودمم دندونم پیله کرده بود اوکی شد 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نه گلم کرم نیست ربطی هم به مسواک نداره

احتمالا اون دندونتون عفونت کرده بوده الان خودشو نشون داده

بری دندون پزشکی بهتره تا مثل من نشی🥲 مسکنم باز بخور

کیسه اب گرم بزار رو لپت ولی دکترو حتما بروو

کرم چی ن بابا😂😂😂😂

میگن کرم ممکنه باشه و....

🥲ن عزیزم برا قصه های😂😂

میگن خوب شدم مامان من میخادامتحان کنه🤣🤭