2777
2789
عنوان

خریتم گل کرده

283 بازدید | 19 پست

یکساله از شوهرم جدام یعنی خودم بیرونش کردم چون فعمیدم حشیش میکشه 

سرکار میرم و خونم جدا از مامان بابام هست 

یع پسر سه سال دارم 

اما با ۹ تومن حقوق به هیچ حا نمیرسم جوری ک اخر ماه باید قرض کنم تا حقوق بدن

فشار مالی زیاده روم 

یبارم شوهرم یکماه پیش پیام داد ک دیگه بی خیال شو و ببخش و بگذر و حق با تو هست و...

بنظرتون برگردم بهش حداقل کمک خرجی باشه 

له شدم دیگه

...

کسی که معتاده خونه زندگیشو میزاره پای مواد 

فک کردی کمک خرجت میشع

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم

به نظرت ترک گرده؟ 

اگه ترک کرده دوباره نمیره سمتش؟ 

اگه رفت سمتش دوباره میتونی باهاش کنار بیای؟

گل پسرت چی؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

شوهر من قرص میخوره گاهی چرت میزنه،گوشه گیر شده،مامانم یکبار غیر مستقیم گفت جدانمیشی؟؟فکر که کردم دقیقا دیدم الان که داره اجاره رو میده خرج مونم میده مگه مرض دارم جدابشم؟؟؟کاری به منم که نداره زیاد،توی مهمونی فقط حس سرخوردگی و سرافکندگی بهم میده ،حالا جداهم بشم باز هزارجور ادم بیفتن دنبالم که چی؟؟بابای بچمه بالاخره خلاصه دارم حس میکنم فعلا خوشبختم🤣🤣🤣

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
دست بزن چی ؟ فحش و بددهنی ؟ و خیانت؟ 

منو نزده اما پسرمو میزد 

فحش ک دهن باز کنه فقط فحش تمام حرفاش البته نه بمن ،بع بقیه ملت ،تو کوچه خیابون ...

خیانت در حد دوست اجتماعی مچش گرفتم

...