2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت کنکوری باشه ریاضی و درصد بالا بزنه

من پشت کنکوری ام رشته انسانی 

ریاضی هیچی نمیرنم ولی بقیه درسها تقریبا خوب میزنم درحدی که تراز ۷ هزار یا ۶ خوردی بهم میده

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

من پشت کنکوری ام رشته انسانی  ریاضی هیچی نمیرنم ولی بقیه درسها تقریبا خوب میزنم درحدی که تراز ...

موفق باشی چه خوبب😍

من راستش میخواستم اگه کسی هست تو حل چندتا سوال تابع بهم کمک کنه

خودم مبحث تابع رو نخوندم و آزمون دارم🤦‍♀️💔

‌‌‌

من پشت کنکوری ام رشته انسانی  ریاضی هیچی نمیرنم ولی بقیه درسها تقریبا خوب میزنم درحدی که تراز ...

ریاضی و سعی کن بخونی چون اکثرا نمیخونن اگه بتونی درصد خوبی بزنی کلی از بقیه جلو میوفتی

‌‌‌

موفق باشی چه خوبب😍 من راستش میخواستم اگه کسی هست تو حل چندتا سوال تابع بهم کمک کنه خودم مبحث تابع ...

ممنون عزیزم🦋همچنین😍

متاسفانه هم رشته نیستیم و منم با ریاضی میانه خوبی ندارم😂💔

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

ریاضی و سعی کن بخونی چون اکثرا نمیخونن اگه بتونی درصد خوبی بزنی کلی از بقیه جلو میوفتی

دیگه الان فایده نداره و به ریسکش نمی ارزه در عوض درسهایی مثل علوم و فنون و منطق و عربی رو دارم قویترمیکنم

ممنون عزیزم🦋همچنین😍 متاسفانه هم رشته نیستیم و منم با ریاضی میانه خوبی ندارم😂💔

مرسی❤آره کاش هم رشته بودیم🙂💔

دارم از استرس میمیرم🚶‍♀️😭

‌‌‌

دیگه الان فایده نداره و به ریسکش نمی ارزه در عوض درسهایی مثل علوم و فنون و منطق و عربی رو دارم قویتر ...

ولی از الان بخونیم میتونی به نظرم🤝

هدفت فرهنگیانه؟

‌‌‌

مرسی❤آره کاش هم رشته بودیم🙂💔 دارم از استرس میمیرم🚶‍♀️😭

عزیزم🥺نگران نباش شما تلاشتو بکن و بقیش رو بسپار به خدا هرچی صلاحه باشه انشاءالله پیش میاد💌

ولی از الان بخونیم میتونی به نظرم🤝 هدفت فرهنگیانه؟

یکم سردرگمم در موردش ولی از ریسکش هم میترسم ترجیح میدم ۷۰ درصد مطالب مسلط باشم تا اینکه ۹۰ درصد با تسلط کم

بله😍😍

عزیزم🥺نگران نباش شما تلاشتو بکن و بقیش رو بسپار به خدا هرچی صلاحه باشه انشاءالله پیش میاد💌

آخه خیلی عقبم ۱۵ جلسه ۴ ساعته😭😭😭

تا ۳،۴ روز دیگه نمیتونم خودمو برسونم

‌‌‌

یکم سردرگمم در موردش ولی از ریسکش هم میترسم ترجیح میدم ۷۰ درصد مطالب مسلط باشم تا اینکه ۹۰ درصد با ت ...

اره اگه واقعا با ریاضی کنار نمیای یکم ریسکه وقت بذاری براش

‌‌‌