2777
2789
عنوان

امروز نیدل شدم

435 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

امروز مریضم یه پسر بچه کوچولو بود (دو ساله ) تو ایسیو داشتم شریانی خون میگرفتم نیدل شدم 

هم بابت نیدل شدل حالم کل امروز بد بود هم به خاطر پسر کوچولوی روی تخت 

حالم بده 

وقتی مامانش برای بچه با هوشیاری پنج قصه میگفت اشکام ریخت 

اون یکی مریضمم بد حال بود 

از هر دو جهت حس افسردگی گرفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصادف کردن مامان بابا سالم بچه از پنجره پرت شده بیرون اسیب مغزی پیدا کرده سرش ضربه دیده

خدا شفاش بده، 

پس فک نکنم مشکل خاصی برات پیش بیاد،آخه بیماری خاصی ندارد که

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
حالا این مریض بچه بود ان شاءالله که مشکل خاصی نداشته باشه ولی نه چرا عادی باشه ریسک یه عالمه بیماری

حق داری عزیزم امیدوارم مشکلی پیش نیاد.

منم یه بار آرایشگاه رفتم. ابرومو با تیغ برید تا چند وقت همش میترسیدم مریضی نگرفته باشم که خدا رو شکر بخیر گذشت.

مگه کادر درمان این چیزا براشون عادی نیست؟ فکر کنم تازه کاری

مثلا شما بری ارایشگاه موچین باعث خون شدن پوست کنار ابروتون بشه و همون موچین قبلا برا بقیه استفاده شده باشه و ممکنه الوده باشه براتون عادیه چون زیاد میرید ارایشگاه که برا ما نیدل استیک شدن عادی باشه

مگه کادر درمان این چیزا براشون عادی نیست؟ فکر کنم تازه کاری

عزیزم خدای نکرده مثلا بیماری ایدز داشته باشه،خیلی خطرناکه و هیچوقتم عادی نمیشه 

کادر درمان خیلی باید حواسش جمع باشه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مثلا شما بری ارایشگاه موچین باعث خون شدن پوست کنار ابروتون بشه و همون موچین قبلا برا بقیه استفاده شد ...

نه عزیزم

من فکر کردم از بیماری اون بچه ناراحت شدی یه کم تعجب کردم.چون ببخشید دور از جون شما ولی معمولا از مردن مریضم ناراحت نمیشن.