2777
2789
عنوان

مادرها بیاید

68 بازدید | 11 پست

چی کار میکنید بچه هاتون حرفتون را گوش میدن من یه مدته دیگه از دست بچه ام خسته شدم مثلا تا من نگم خودش دستشویی نمیره منم بگم لجبازی میکنه دیشب انقدر خودش را نگه داشت که جیشش ریخت خونه یامیرم بیرون انقدر تو بیرون نق میزنه که بریم خونه یا میخام بینی اش را بشورم گریه میکنه نمیزاره ۵ سالشه واقعا کلافه شدم اصلا حرف گوش نمیده ی کار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مساله جیش نیست فقط بقیشو ببین چقدرپیلش میکنی همین جیشم ازبس میگی باهات لج افتاده به زبون نرمترب ...

اصلا گوش نمیده جیش هم روزی ۳ بار بهش میگم برو دستشویی بیشتر نمیگم اگه من نگم روزی یه بار میره اونم نصفش را میریزه خونه

اصلا گوش نمیده جیش هم روزی ۳ بار بهش میگم برو دستشویی بیشتر نمیگم اگه من نگم روزی یه بار میره اونم ن ...

نگا بهش بگو مثلا فرداصبح اگه تاشب هرموقع جیش داشتی خودت رفتی دستشویی وخیس نکردی خودتوشب باهم میریم جایزه برات میگیرم بچه هاشیطونن وسط بازی یادشون میره برن دستشویی

نگا بهش بگو مثلا فرداصبح اگه تاشب هرموقع جیش داشتی خودت رفتی دستشویی وخیس نکردی خودتوشب باهم میریم ج ...

هزاران بار این حرف را زدم وعده جایزه دادم اصلا انگار نه انگار 

هزاران بار این حرف را زدم وعده جایزه دادم اصلا انگار نه انگار 

باید یه تنبیهی براش درنظر بگیری

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

دختر من ۶ سالشه کاری نکردم کلا حرف گوش کنه جوری که همه میگن خوشبحالت دخترت چقدر با ادبه

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

خدا حفظش کنه به خدا من دیگه کلافه شدم از دست پسرم

مرسی عزیزم پسر بچه ها کلا یکم شیطون تر هستن خدا قوت 💖

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه