2777
2789
عنوان

🤔🤔🤔کیک خیس؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 34 پست
دستورش تو گوگل هست حتما درستش کن ک خیلی طعم قشنگی داره حتما عاشقش میشن

کدوم دستور

بیرحپت لینکشو بزار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

گوگل چندین مدله..نمیدونم کدومش خوب میشه

یه سایت هست اسمش پارسی دی من ازونجا درستش کردم

فقط باید حواست باشه ک دمای فرت خیلی زیاد نباشه ک پف کنه قشنگ و اینکه خیلی زیاد هم نزن موادتو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور هایی مختلفی داره و آدم واقعا گیج میشه😄

بیا عزیز، فقط این بیسکوییت رو سالم میذاره شکلات رو میریزه روش، من بیسکوییت رو کامل خورد میکنم بعد لایه لایه میریزم تو ظرف،یعنی یه لایه بیسکوییت یه لایه شکلات.

سریع هم درست میشه یه بار امتحانی درست کن ببین خوشت میاد ،ولی خیلی خوشمزس

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

من درست میکنم همیشه سس شکلاتی ام میزنم ینی عالی میشه ازبافتش نگم که پنبه ای ونرم طعمشم معرکه 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌