2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 127 پست
نه دیگه اگه میگفتی هم پسر هم دختر چه سن مشخصی به ازدواج فکر کنن طبیعی بود ولی اینجوری نه تنها حقوق ...

ببین برو هر وقت تونستی تمام حرفای منو تحلیل کنی برگرد من جوابتو بدم ، تحمل این حجم از بیشعوری و کم فهمی واسه من یکی قابل درک نیست ، تو اگه آدم درستی بودی مستقیم میگفتی فمنیستی یا نه 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برو هر وقت تونستی تمام حرفای منو تحلیل کنی برگرد من جوابتو بدم ، تحمل این حجم از بیشعوری و کم ف ...

من غلط بکنم این مدلی باشم

ببین خانوم من نه ترسی دارم از کسی حالا میخواد تعلیق باشه یا هر چی نه با حرف کسی کار دارم

ملاک من قران:

(هُنَّ لباس لکُم)

و شما نمیتونی ادعا کنی فقط مرد پخته ارامش احتیاج داره

بلکه نوجوانی که بتونه درامد کسب کنه حداقل هارو فراهم کنه از این حق برخورداره چون خدا بهش داده و خلق خدا نمیتونه این حقو ازش بگیره 

اگه سن انقدر مهم بود باید تو قران بیان میشد 

در اخرم اگه اعتقادت مخالفه دیگه کاری نداشته باش

هر جور میخوای ازدواج کن بمنچه خوشبخت بشی مستقل بشی و... یا نه

ولی من رو اعتقادم انقدر محکم هستم که ریپلای کسی منصرفم نکنه

من غلط بکنم این مدلی باشم ببین خانوم من نه ترسی دارم از کسی حالا میخواد تعلیق باشه یا هر چی نه با ح ...

خیلی خب شما برو با یه نوجوان که می‌تونه درآمد کسب کنه ازدواج کن، از همون اول بگو دیگه هی نیپیچون و توهین نکن 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
be succes

I am successful😌

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خیلی خب شما برو با یه نوجوان که می‌تونه درآمد کسب کنه ازدواج کن، از همون اول بگو دیگه هی نیپیچون و ت ...

باشه من ازت معذرت میخوام توهین کردم 

فقط جرئت حرف زدن ندارم جرئت عذرخواهی هم دارم