2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 127 پست
شما بکوب، اما پتک رو با این تفکرات بچگانه ات  شما یا سنت خیلی کمه یا از اون افرادی هستی که رشد ...

فقط یه چیزی شنیده😄چقدر زشته راجع به چیزی ک اطلاعات کافی ندارن خیلی تخصصی نظر میدن

والا من که نفهمیدم جواب منو دادی یا زدی یه کانال دیگه ، ولی کاش اونقدری که ادعا میکنید سوادم داشتی ک ...

عروس میخوهد بله نگه میگه خروس پامو گاز گرفت رو برا شما گفتن

چرا وقتی جواب ندارین بهونه الکی میارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم اصلا اشتباه متوجه شدی حرف منم ربطی به فمنیست نداشت بنظرم برو راجع ب این مطالعه کن من منظورم ای ...

پس لابد اینهمه زن که هم ازدواج کردن هم شاغلن هم مستقل هز کره پانکراس اومدن

خانم برو برو ساعت حرکت اتوبوست رسید حیفه شما که مستقلی و گواهینامه پایه یک داری اتوبوس رو تبرک نکنی ...

فشاری شدنت رو میبینم

ادم عاقل هم نباید با فکر ی شخص که طرف داره کودک همسریه توجه کنه چون اینا عقلشون نمیکشه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
عشقم اصلا اشتباه متوجه شدی حرف منم ربطی به فمنیست نداشت بنظرم برو راجع ب این مطالعه کن من منظورم ای ...

دیگه ولش کن ،معلوم شد یه دختر چهارده ساله که معتقده دوست پسر شونزده سالش به قولش عمل می‌کنه و میاد میگیره اینو داره حرف میزنه، یه تنه هم داره جواب همرو چرت و پرت میده ، و توهین میکنه، اینا درست بشو نیستن، 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
فقط یه چیزی شنیده😄چقدر زشته راجع به چیزی ک اطلاعات کافی ندارن خیلی تخصصی نظر میدن

دقیقاً

اشکالی نداره موجبات خنده رو فراهم میکنن  

تن همه پژوهشگر ها رو تو گور لرزوند...  

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

دیگه به هر کی بگی میدونه فمینیست ادعای برابری داره ولی در اصل از ازدواج و جنسیت مرد و هر چی مرده متنفره

عروس میخوهد بله نگه میگه خروس پامو گاز گرفت رو برا شما گفتن چرا وقتی جواب ندارین بهونه الکی میارین

سوالات چیه ، الان چه ابهامی داره حرفام که نمیخوام جواب تورو بدم ؟ بپرس جوابتو بگیر 

در ضمن خودت جواب خودتو دادی افرین

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
پس لابد اینهمه زن که هم ازدواج کردن هم شاغلن هم مستقل هز کره پانکراس اومدن

😐وای واس خودم متاسفم وقتم رو صرف صحبت با شخصی ک اصلا معنی صحبتمو نمیفهمه میکنم😐متاسفانه شما شخصیت صحبت  مسالمت امیز راجع به یک موضوع رو ندارید خودتونو حرص ندید پای بحث های اینچنین.موفق باشید

فشاری شدنت رو میبینم ادم عاقل هم نباید با فکر ی شخص که طرف داره کودک همسریه توجه کنه چون اینا عقلشو ...

نه والا شما استقلال دوست داری منم کلاستو بردم بالا راننده پایه یک 😍😍😍

نه والا شما استقلال دوست داری منم کلاستو بردم بالا راننده پایه یک 😍😍😍

اخی ایجان ایجان عزیزم حرص نخور ضرر داره باشه؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خانم برو برو ساعت حرکت اتوبوست رسید حیفه شما که مستقلی و گواهینامه پایه یک داری اتوبوس رو تبرک نکنی ...

دچار مغالطه شدی گل دختر ، خودتم الان جزو نی نی سایتی ها 😅😂😂😂

سوالات چیه ، الان چه ابهامی داره حرفام که نمیخوام جواب تورو بدم ؟ بپرس جوابتو بگیر  در ضمن خود ...

اوووف تازه رسید به اینکه سوال چیه

اینکه یکی شخصیتش انقدر بی اساس بوده که راحت تغییر کرده بما مربوط نیست

البته مصداق هاشم تو سایت هست

زنه تا ۳۰ سالگی ازدواج نکرده حالا دنبال معرف ازدواج تو سایت میگرده و هزهر تا چله و دعا و التماس که خواستگارامو رد کردم دیگه خواستگار ندارم

این مصداق عوض شدن معیاره 

دچار مغالطه شدی گل دختر ، خودتم الان جزو نی نی سایتی ها 😅😂😂😂

اصلا از ی چیزی حرف میزنم

این خودشو میزنه کوچه چپ اتوبوس و به فمینیست بودن اونو به استقلال و ضرب المثل همه توهم شدن😂😂