2777
2789

منو بگو از صبح میخوام برم سر کوچه هنوز نرفتم هم داروخونه هم عطاری هم سوپری کار دارم هر سه دقیقا سر کوچمونن و من هنوز حال ندارم برم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو بگو از صبح میخوام برم سر کوچه هنوز نرفتم هم داروخونه هم عطاری هم سوپری کار دارم هر سه دقیقا سر ک ...

وای منم

من اینطوری ام که حوصلم نمیشه برم بیرون ولی اگه برم بیرون باید به زور بکشونم بیارنم خونه😂😂

برای گشنگی یه راه سریع من همیشه نود الیت ذخیره میزارم وقتی خیلی گشنمه نود الیت خشک درست میکنم روش سوسیس و پنیر پیتزا و قارچ میزنم انقد خوشمزه میشه با سس هم میخورم 😐

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
برای گشنگی یه راه سریع من همیشه نود الیت ذخیره میزارم وقتی خیلی گشنمه نود الیت خشک درست میکنم روش سو ...

منم همیشه همینکار میکنم ولی پریشب دیگه آذوقه ام تموم شد 😂😂

وای منم من اینطوری ام که حوصلم نمیشه برم بیرون ولی اگه برم بیرون باید به زور بکشونم بیارنم خونه😂😂

اره واقعا حالا برم تا دهتا خیابون اونور ترم کرم میریزم میرم ولی الان از صبحه نشستم البته حالمم بده سرما خوردم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤