2777
2789
عنوان

مهریه

173 بازدید | 13 پست

دوستان دختر خالم میخواد ازدواج کنه و میخواد داماد خونه به نامش بزنه در صورتی که فعلا  خونه نداره ،مثلا اگه ۲ دونگ بخوا د.به چه صورت تو سند ازدواج ثبت میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که وجود نداره قابل ارزش نیست و مهریه حساب نمیشه

مهریه باید مقدارش مشخص باشه

مثلا ۳ سکه بهار ازادی 

یا حدود زمین و ملک مشخص باشه

چیزی که گمنام و حد و حدود نداره حتی معامله اش باطل چه برسه به مهریه

ما خواستیم همینکارو کنیم شوهرم 3 دونگ از خونه ای که در آینده می‌خره به نامم کنه محضردار قبول نکرد. گفت باید چیزی باشه که الان وجود داره

ولی تو فامیل ی نفر همین کارو کرد و محضردار آشناشون بود ثبت کرد براش. ولی واقعا تصمیم درستی نیست چون شاید پسره هیچوقت نتونه خونه بخره

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️

به نام که نمیشه زد ، ولی می‌تونه مثلاً بگه دو دونگ از یه خونه تو فلان محله یا به فلان متراژ ، بشه مهریش 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
چیزی که وجود نداره قابل ارزش نیست و مهریه حساب نمیشه مهریه باید مقدارش مشخص باشه مثلا ۳ سکه بهار ا ...

خب برگه ای که بین خانواده نوشته بشه مثلا داماد ۲دونگ خونه بعدا بزنه وچندتا شاهد امضا کنه چی این اعتبار داره کلا یا نه؟

خب برگه ای که بین خانواده نوشته بشه مثلا داماد ۲دونگ خونه بعدا بزنه وچندتا شاهد امضا کنه چی این اعتب ...

عزیز من حتی اگه صدنفر امصا کنند 

طبق قانون یه ملک یا وسیله یا هرچی باید مشخص باشه که قابل انتقال به دیگری باشه!

حتی همین الان یکی بشما یه زمینی بفروشه ک حدو حدودش مشخص نباشه اون معامله باطل 

در کنار همه این ها دوست شما چقدر ساده انگار!!!

اصلا اقا بگه ۶ دنگ رو بنامت میکنم خب اومدو خرید بنام مادر و پدرش خرید اون وقت چیکار میخواد بکنه؟

یا میره یه خونه تو روستای ناکجا اباد میخره دو دنگ رو بنامش میزنه :)

یکم دقت کنید اخه دارید چکار میکنید عزیز من😑