2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

90 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من تنبلی تخمدان دارم وزنم ۶۱ قدم ۱۶۵ چاق نیستم اماشکم و پهلوهام بزرگ شده

کمبود ویتامین Bو دی هم دارم

قرص سیپروترون کامپاند داده دکتر بهم

بعد ازینکه چند دوره قرص بخورم شکمم کوچیک میشه یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرصی که بهت داده بدتربزرگترمیکنه شکم وپهلوهاتو ولی برای تنبلیت خوبه اونم تاوقتی که بخوری قطع بشه دوب ...

چیکار کنم پس؟ قبلا هم ازین قرص خوردم سه دوره بعد ۸ ماه باز همین آش و همین کاسه

قرصی که بهت داده بدتربزرگترمیکنه شکم وپهلوهاتو ولی برای تنبلیت خوبه اونم تاوقتی که بخوری قطع بشه دوب ...

دقیقا فقط کافیه یک ماه نخوره بیچاره میشه ادم.کاش اصلا هیچکس دنبال قرص نره واسه تنبلی.بهترین راهش ورزشو وتغدیه درسته

هرشب روغن سیاهدانه اصل بکش روشکمت ماساژبده..توی خونه جوراب پاکن تارحمت وتخندانت سردنشه موقع ظرف شستن پیش بند ببند..من تخمدانام مشکلی نداره ولی اینکارو میکنم دکتر زنان ک اقوامونه بهم گفت

من عفونت رحم دارم گفت ک رحمت سرده واسه همین اینجورمیشه..اینکه گفتم واشه تخمدان هم خوبه

هرشب روغن سیاهدانه اصل بکش روشکمت ماساژبده..توی خونه جوراب پاکن تارحمت وتخندانت سردنشه موقع ظرف شستن ...

ب اضافه ورزش وسالم خوری..حذف فست فود قندوغذای کنسروی کارخوته ای

اصلاح تغذیه فقط تنها راهشه سردیجات لبنیات شیرینی اصلا نخورورزش هم بکن بروپیش پزشک طبی

دقیقا همینا گفت

لبنیات..قندوکربوهیدرات..فست فود..کنسرو وغذاهای کارخونه ای..پیاده روی ولی تندراه رفتن یواش نه.. مصرف میوه سبزی زیاد.استرسم نداشته باش انشالله ک خوب میشی.