2777
2789

من ترم اخر دانشگاهم میوفته توی یکماهگی بچم که ب مدت یکماه روزی ۳ ساعت خونه نیستم اگه برم دانشگاه.بنظرتون مرخصی بگیرم یکسالگیش برم اخر ترمو بخونم؟یا میتونم پیش مامانم بزارمش برم و بیام؟(اگه یسالگیش برم باید ۴ ماه دانشگاهو برم ولی ی ماهگیش با استادا حرف بزنم یک ماه میرم دانشگاه تموم میشه درسم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۳،۴ ماهگی نیم ساعتم از خودت نمیتونی جداش کنی، مگه شیرخشکی باشه! یا شیر خودتو تو شیشه قبول کنه.  چون تند تند گرسنه میشن 

بستگی به خلق و خو بچت داره، اما خودتم هنوز تو فاز شوکی و حال روحی جسمیت خوب نیس.

یک سالگی خیلی بهتره و مادرت میتونه راحت چندین ساعت نگهش داره، بازی کنه ، غذا بده بهش و...

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نوزاد که هست برو 

سه ساعت زیاد نیست وبچه هم اگر بدقلق نباشه بیشترش رو خوابه 

ولی اگه بدقلق باشه تمام وقت باید کنارش باشی 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

ازمتنت دقیق سردرنیاوردم ولی بچه یکسالههه خیلی خیلی سختتره پیش بقیه نمیمونه وقتی خودتم هستی عین سیریش میچسبه ادم وازطرفی اگه خیلی تنهابمونه مشکلات عاطفی زیادی براش پیش میادچون توسن اضطراب جدایه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙