2777
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کن ببین پیشنهاد دوستی بهت میده یا نه  این رو هم بگم تو روستا اینکارا بدون دردسر نیست ممکن ...

موافقم بعدشم من هدفم ی چی دیگس کنکوره امسال باید کنکور بدم بعدش میخوام دور ترین شهرو بزنن برم دانشگاه بعنی خیلی هدفای مهم تری دارم فقط فکرم بهم میریزه میشه ی نصیحتی به من بکنی دیگه بهش فک نکنم 

موافقم بعدشم من هدفم ی چی دیگس کنکوره امسال باید کنکور بدم بعدش میخوام دور ترین شهرو بزنن برم دانشگا ...

الان آینده ات از همه چی مهم تره 

فعلا فقط تمرکزت رو بزار رو هدف هایی که داری به هیچ کس دیگه هم فکر نکن هر موقع دیدی داره ذهنت میره سمتش برو تو رویا درباره آینده ات و جایگاهت رو تو آینده ببین و بدون قطعا بعد موفقیت مورد های خیلی بهتری سر راهت قرار میگیره 😉

خب خودت برو سمتش تو اگه انقدر مطمئنی تو باهاش حرف بزن

عمرا نمیتونم اصلا من شخصیتم طوری نیس ک هدفم فقط ی پسر باشه این همه سال به هیچکس محل ندارن نمیتونم آخرش خودمد رسوا کنم در ضمن هم محله ای و اقوام هست پسره

عمرا نمیتونم اصلا من شخصیتم طوری نیس ک هدفم فقط ی پسر باشه این همه سال به هیچکس محل ندارن نمیتونم آخ ...

واقعا طرز فکرت خیلی مسخرس با دوس پسر داشتن کسی رسوا نمیشه ولی خب چه کنیم اینجا ایرانه همه طرز فکرای چرت دارن 

واقعا طرز فکرت خیلی مسخرس با دوس پسر داشتن کسی رسوا نمیشه ولی خب چه کنیم اینجا ایرانه همه طرز ...

من نمیگم ک رسوا میشیم با دوست پسر داشتن 

منظورم اینه بری به طرف بگی از کجا معلوم تو زرد عذاب در نیاد بره بشینه با پسر دخترای فامیل مسخره بکنه در ضمن من معتقدم رابطه ای ک دخترا بخوان خودشونو کوچک و دم دستی کنن پایدار نیست و فقط به شخصیت دختر لطمه میزنه چون خیلی خوب دیدگاه پسرا رو میشناسم

من نمیگم ک رسوا میشیم با دوست پسر داشتن  منظورم اینه بری به طرف بگی از کجا معلوم تو زرد عذاب د ...

من با حرفات موافق نیستم رابطه ای که پایدار نباشه ربطی نداره پسر شروع کنه یا دختر و اینکه اگه به نظرتو با پیشنهاد دادن لطمه میخوری من واقعا نمیدونم چی بگم