2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

94 بازدید | 8 پست

خیلی حالم بده خیلی دلم میخاست خانواده پرمحبت داشتم مادرم باهام صمیمی بود با محبتش آروم میشدم برا خواهر و برادرم خوبه اونارو بغل میکنه حرفای خوب میزنه نگرانشونه بهشون محبت میکنه ولی منو اصلا دوست نداره🥲

خیلی دلم شکسته چرا گناه من چیه ک تو خونه خودمونم آرامش ندارم دلم میلرزه ک مبادا جلو چشمم به اونا محبت کنه دلم بشکنه حسود نیستم ولی ناراحت میشم 

نمیدونم کجا برم ی مدتی نباشم اصلا دلم نمیخاد هیچکدومشونو ببینم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودت تکیه کن گور بابای بقیه محبت پدر مادر چ سودی واست میخواد داشته باشه

مامان منم بیشتر از بقیه داداشمو دوس داره

کلا تو زندگیم ی عزیزم یه قربونت برم خشک و خالی ب من نگفته ولی ب داداشم با اینکه ۵ سال از من بزرگتره مدام میگه بغلش میکنه ماساژش میده 

من اگه بدن درد هم داشته باشم هیچوقت ماساژم نمیده در حد ۲۰ ثانیه بعد هم میگه چندشم میشه زیاد کسی رو ماساژ بدم و میره

ولی بهترین غذا ها برا داداشمه بیشترین توجه برای اونه

من زیاد برام مهم نی

بدیش اینه پدر و مادر من هیچ کاری واسم نکردن ولی بیشترین توقع رو از من دارن 

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو

منم دقیقا بخاطر همین الان حالم بشدت بده

حتی من ازدواج کردم. خودم دو تا بچه دارم

اما باز هم همیشه تمام فکرش به موفقیت اونها هست

مادرم رابطه من و خواهرمو با دروغگویی هاش خراب کرد و منو بده کرد.

از اونا هیچ انتظاری نداره. از من همیشه انتظار داره

اگه یه روزی با همسرم دعوام بشه از خوشحالی کلی ذوق می‌کنه.

بارها جلو من خواهرمو بغل کرده و بوسیده. و بهش حرفهای محبت آمیز زده. اما به من هیچ وقت نگفته حرف محبت آمیزی.

حتی بغلم نکرده. منو نبوسیده.

هم من ازدواج کردم و هم خواهرم.

از بچه گیم هیچ وقت حواسش نه به درس من بود. نه زمان به ازدواج من. بعدش هم زمان بارداری و زایمان هیچی.

یکبار نپرسید بیام خونت کمکت کنم الان که بارداری و حالت بد هست؟ یکبار نپرسید هوس چیزی کردی برات بپزم؟

برای من فقط اسمش مادر هست. یعنی منو زاییده و بهم غذا داده

منم دقیقا بخاطر همین الان حالم بشدت بده حتی من ازدواج کردم. خودم دو تا بچه دارم اما باز هم همیشه ت ...

اره منم همیشه اگه ی اتفاقی بیفته تقصیر منه 

یک زره انصاف یا احساس تو وجودش نیست ک بگه بچم فکر ناجور میکنه بزار با اونم خوب باشم یا اونم بچمه بزار مهربون باشم باهاش