2777
2789

من کلا خوشم نمیادازاین سریال ونیگا نمیکنم

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

منم همش فکر میکردم با شاپرک ازدواج میکنه😅

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
2804
این عاشق خاله اش شده بود 

اون خاله کوچکتره هم عاشق این😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
انصافا کار از یکی دو قسمت ندیدن گذشته فکر کنم کلا ۶_۷ قسمت دیدی که نفهمیدی چرا ازدواج نکردن

اصلا نمیبینم فقط همون یکی دوتا رو دیدم برام جالب شده والا😅🤣 خلاصه یه راهنمایی بکنین 

2805
پناهههه بر خدااااا

نه ببین این اصلا قطعی هنوز معلوم نیس اونا خاله هاش باشن یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
آره دیدی 😅

اونجا که سینی از دستش افتاد..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801