2777
2789
عنوان

چرا واقعا ؟؟؟

49 بازدید | 7 پست

خیلی وقته یه سری سوالات ذهنمو درگیر کرده خیلی کتاب خوندم با خیلی ها حرف زدم ولی خوب به جواب نرسیدم در مهربانی و عدالت خدا هیچ شکی وجود نداره ولی چرا بین بنده هاش اینقدر فرق هست خداروشکر من خودم زندگیم در حد متوسطه ولی بعضی ها رو میبینم خیلی خیلی خوشبختن انگار هرچی خواستن خدا بهشون داده در حالی که هسچ تلاشی هم برای به دست آوردنش نکردن مثلا یه دختر از یه خانواده فقیر با قیافه متوسط زن یه مرد تلیاردر تهرانی میشه یه ماشین چند میلیاردی میندازه زیر پاش میاد مدام پز میده از اون طرف یه زن بدبخت شوهرش تو سن ۵۰ سابگی با یه بچه معلول تو روستا ولش میکنه که حتی نون واسه خوردن ندارن این رو میگم واقعا هستن واقعا دیروز وقتی اون زنه رو دیدم دلم آتیش گرفت 😔حالا خودش هیچ ولی بچه اش خیلی گناه داشت واقعا چرا دنیا اینجوریه ؟ یعنی اون دنیا تفادت ها در همین حده ؟ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اتفاقن همیشه میگم خدا تا کی ظلم یکطرفه  نمیخوای به اون آدم ظالم نشون بدی هستی    

منم همیشه میگم ای کاش اونای که این دنیا یه روز خوش ندید حداقل اون دنیا آرامش داشته باش همین اندازه که این دنیا بین بنده هاش فرق هس 

منم همیشه میگم ای کاش اونای که این دنیا یه روز خوش ندید حداقل اون دنیا آرامش داشته باش همین اندازه ک ...

بعضی وقتا میگم نعوذبالله خدایی وجود نداره 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
بعضی وقتا میگم نعوذبالله خدایی وجود نداره 

نه استغفر الله خدا قطعا هست فقط ماییم که درست اونو نشناختیم ای کاش بتونم درک کنم این مسعله خیلی عذابم میده 

عدل خدایی به معنی برابری نیست.

میدونی چرا به تناقض خوردی؟! چون برای تو ثروت سلامتی شادی و خیلی چیزای دیگه یعنی خوشبختی.

توی عدل خدا این چیزا معنی خوشبختی و رو نمیده!! وقتی سکه (پول) ساخته شد شیطان روی اون بوسه زد و گفت من با این چه کارها که نکنم!

برای خدا فقط خودش معنی خوشبختی رو میده! قرآنو بخون هیچ جا نگفته خدا عادله یعنی به همه به یک اندازه میده. خدا عادله یعنی از روح خودش به یک اندازه به آدمها داده و همین کافیه.

اینکه یه نفر پول نداره شوهرش بده سلامتی نداره و .... به معنی این نیست که خدا اونو دوست نداره یا بهش کم داده. اینها همه بازی این دنیاست که ماها رو سرگرم کنه و غافل شیم از اصل کاری.

خدا به همه یکسان یک روح داده مابقی وسایل این دنیا فقط بازیچه است.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!