2777
2789
عنوان

بتا 10

| مشاهده متن کامل بحث + 6865 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر روانپزشک دیگ چه خریه آخه خواهر خودت رو روز بعدش می‌رفتی از ببینی عدد دو برابر شده یا نه چرا است ...

همون دو روز داغون شدم از حرفای این دوتا دکتر ابله ... چون دارو اعصاب میخوردم ترسیدم زود زنگ زدم دکتر روانپزشک اونم قشنگ گندزد بحالم تمام تنم داشت میلرزید 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

علائم حاملگیه منم تکرار ادرار دارم خیلی اذیت میشم ولی درد ندارم 😐دیگ هم دوس ندارم بیبی بزنم بخوره ت ...

مندر روز خیلی کم سرویس میرفتم مسافرت رفته بودیم از گرگان تا مشهد سرویس نرفتم 

الان هر ی رب ی بار بدو بدو دارم 

اگر نره چی خیلی استرس دارم نمیدونم چرا 

نترس عزیزم اگر خداوند بخواد همین حالاشم یکدنیا سلول گذاشته تو دلتو دارن تند تند تبدیل میشن ب عشقکوچولوی ابدیت اگر نخواد هیچ کاری از دست منو تو ساخته نیست ... 

کاری ک باید بکنی اینه این دو روز قرآن بخون و صلوات حضرت زهرا س واقعا حافظ نی نی هستن ... 

عدد بتای من خیلی اروووم اروووم رفت بالا توکل برخدا ان شاالله ک خیره 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

عزیزم منم اون موقع ۱۷سیکلم تخمک داشتم و رابطه داشتم پری نیومد روز پنج تاخیر بیبی زدم منفی شد الان دا ...

نمیدونم دقیق ولی وقتی بی بی چک منفی شده احتمالا باردا  نیستین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نترس عزیزم اگر خداوند بخواد همین حالاشم یکدنیا سلول گذاشته تو دلتو دارن تند تند تبدیل میشن ب عشقکوچو ...

خدا کمکم کنه نمیدونی چقد همسرم ذوق داره سر همون ی خط خیلی کم رنگ قشنگ عشقو تو چشاش دیدم اگ بخوره تو ذوقش 😔خیلی بد میشه

خدا کمکم کنه نمیدونی چقد همسرم ذوق داره سر همون ی خط خیلی کم رنگ قشنگ عشقو تو چشاش دیدم اگ بخوره تو ...

میفهممت منم همه ی این حسارو داشتمو برای هربارش فروریختم اما خدا بخواد میشه بخدا بسپار بخودش بعدشم الکی بیبی چک هاله نمیندازه برای منم اصصصصلا معلوم نبود شوهرم ک ندید اما بار دوم دید دوباره بی بی چک بگیر بزار خونه خودتو چک کن همون ی هاله ی درجه هم پررنگ ک میشه دلت قرص میشه حتتتتما دو روز دیگ برو نزاری هفته دیگ ها ذهنت میریزه بهم 

مرسی ک ارومم کردی 🥺

خودمم اول راهم تازه با لکه بینی و خونریزی بخاطر همین میدونم چ میکشی

مرسی ک ارومم کردی 🥺

خدا ان شالله ی نشانه محکم بهت از نی نیت بدی زود زود و بارداری بدون دردسر داشته باشی ...

منه بیچاره بتام 60بود اینقدر دکتر زنانو دکتر روانپزشکم گفتن منفیه و مشکوکهو باردار نیستیو دل خوش نکن ...

عزیزدلم خوشحالم برات 

ولی دونستن این اعداد قبل بارداری خیلی به آدم کمک میکنه