2777
2789
عنوان

بتا 10

| مشاهده متن کامل بحث + 6865 بازدید | 48 پست
یعنی مثلا روز  شانزده هفده سیکل رابطه داشتین که منجر به لقاح شده

عزیزم منم اون موقع ۱۷سیکلم تخمک داشتم و رابطه داشتم پری نیومد روز پنج تاخیر بیبی زدم منفی شد الان دارم سر خود مدروکسی پروژسترون مصرف میکنم تا پری بیاد یعنی امکانش هست باردار باشم هنوز

💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال بارداری هست،رنج بارداری هر ازمایشگاه متفاوته،واسه آز شما نزده بود چتد به بالا مثبت؟چون میگی بی بی هم یه خط کمرنگ افتاد،انشالا که هست،باز برو ازمایش،بالا رفته بود،مبارکه

بتا از ۱۰و زیر ۱۰منفیه از ۱۰تا ۲۵ مشکوک  و بالای ۲۵ مثبت قطعی  عزیزم برای مطمئن شدن ۴۸س ...

منه بیچاره بتام 60بود اینقدر دکتر زنانو دکتر روانپزشکم گفتن منفیه و مشکوکهو باردار نیستیو دل خوش نکن ک ب خونریزی افتادم داشتم میمردم ... 

دکتر روانپزشک لعنتیم تابهش گفتم گفت یا خارج رحمی هستی یا کلا بارداری پوچه زنیکه روانی دیگ پیشش نمیرم ... عقده ای انقدر این حرفش دلمو شکوند اخه خیلی خوشحال بودم ک ازمایشگاه بم گفت مثبته 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

ارامش داشته باش اروم اروم میره بالا اصلا جای نگرانیو تردید نیست عزیزم 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

شیمیایی چیه دیگ 😂😂چرا هیچیو نمیدونم منننن

ی سرچ بزن😁

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منه بیچاره بتام 60بود اینقدر دکتر زنانو دکتر روانپزشکم گفتن منفیه و مشکوکهو باردار نیستیو دل خوش نکن ...

دکتر روانپزشک دیگ چه خریه آخه خواهر خودت رو روز بعدش می‌رفتی از ببینی عدد دو برابر شده یا نه چرا استرس اخه

💗
اره سینه هام سفت شده دردمیکنه ی چن روز کمر درد داشتم عین کمر درد پری بود اما نیومد تکرر ادرار دارم ج ...

علائم حاملگیه منم تکرار ادرار دارم خیلی اذیت میشم ولی درد ندارم 😐دیگ هم دوس ندارم بیبی بزنم بخوره تو ذوقم نمی‌دونم چرا پری هم نمیشم 

💗