2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم از دکتر داروساز راهنمایی خواستم بهم داد 

داروساز از فوق تخصص ظاهرا بعضیا بهترن..اتفاقا چن روز پیش منم رفتم داروخانه بتاسرک خریدم بهم گفت جینکوگل بخور ..منم چون قبلا چن روزی خورده بودم و کنار گذاشتم گفتم نه ...بقیه قرصاتم همون داروساز بهت داده؟؟؟

داروساز از فوق تخصص ظاهرا بعضیا بهترن..اتفاقا چن روز پیش منم رفتم داروخانه بتاسرک خریدم بهم گفت جینک ...

اره عزیزم بهترن نه بقیه رو قبلا روانپزشک رفتم داده بود دوباره شرو کردم یبارم انقد کم انرژی بودم بهم یه قرصی رو معرفی کرد به اسم انرژی زا جوشان بود بنده خدا چهارتا از قوطی خودش داد گفت نمیخواد بخری همینا بخور خوب میشی منم خوردم خوب شدم 😅

نگفت تا چه مدت میشه مصرف کرد؟ راستی شما احساس نمیکنی تمرکز حواس نداری؟؟

نه عزیزم نپرسیدم حالا ایندفه میپرسم خبرش رو میدم من همش احساس غش بهم دست میده یهو توی سرم خالی میشه دیشب تا صبح سرم خواب بود عین دست و پا ک میخوابه بلند شدم دیگه از ترس نخوابیدم 

نه عزیزم نپرسیدم حالا ایندفه میپرسم خبرش رو میدم من همش احساس غش بهم دست میده یهو توی سرم خالی میشه ...

تمرکزمم ک خیلی کمه همه چیو یادم میره اونروزی دنبال یه چیز میگشتم دخترم مسخرم میکرد میگف شاید تو یخچال گذاشتی خیلی حواسم سر جاش نیس

نه عزیزم نپرسیدم حالا ایندفه میپرسم خبرش رو میدم من همش احساس غش بهم دست میده یهو توی سرم خالی میشه ...

منم وقتایی که خوابم بهم میخوره یا جای شلوغ باشم دیگه به سختی خوابم میگیره خوابم میاد اما نمیتونم بخوابم دیگه باید دارو مصرف کنم که بخوابم ..الانم تپش قلب میگیرم ..نمیدونم از جینکوگل هست یا بتاسرک. داستان دارم😂