2777
2789
عنوان

کی مث من بوده؟!!!!!!!😱

210 بازدید | 16 پست

سلام ب روی ماهتون قشنگا

بیحال و بی رمق افتادم

خواب بودم از شدت درد بیدارشدم

ماه سومیه ک این وضعو دارم

تو هرماه با فاصله یک هفته ای من دوسه بار پریود میشم

علتش چیه

خون بدنم رف دیگ

راستی مجردم

کسی تجربه مشابه من داشته؟

ی کم نگرانم

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما برو آزمایش بده  هورمونات قاطی کردن به احتمال زیاد از تیروییدته

از تیروییده ینی یا علت دیگ داره؟

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
هر بیماری خودشو با نشونه هایی مشخص میکنه بدنت داره فریاد میزنه من مشکل دارم باز براش وقت نمیذاری؟؟

چکار کنم اخه

دست تنهام با هزار بدبختی

گفتم شاید کسی بدونه علتشو 

علتهای مختلف داره که آزمایش و سونو مشخص می‌کنه پرولاکتین بالا ، کیست، تیروییدو فیبروم و.....   زودتر برو دکتر

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
علتهای مختلف داره که آزمایش و سونو مشخص می‌کنه پرولاکتین بالا ، کیست، تیروییدو فیبروم و.....  & ...

ممنون عزیزم

از استرسم میشه

من هر روز به مدت یکسال لکه میدیدم

هیچ دکتر متوجه نشد

فقط دکتر مریم عزیزی نژاد متوجه شد

تیروییدم خیلی کم کار بود پیش همسرش دکتر یوسفی رفتم تحت درمان بودم خوب شدم

الانم دکتر غددامو هی عوض میکنم چون مسیرشون بهم دوره

کنار همه مشکلات یه وقت برای خودت بذار مطمئن باش پشیمون نمیشی اصلا شاید هیچی نبود!!

درسته👌

از استرسم میشه من هر روز به مدت یکسال لکه میدیدم هیچ دکتر متوجه نشد فقط دکتر مریم عزیزی نژاد متوج ...

استرس همیشه دارم ولی تاحالا اینجوری نبودم