2777
2789
عنوان

شوهرمو چنگ زدم

1042 بازدید | 27 پست

اول صبحی پشرمو فرستادم مدرسه شوهرم هی منو نیشگون میگرفت مثلا داره شوهی میکنه خیبی دردم اومد هرچی میگفتم نکن گوش نکرد منم عصبی شدم با ناخونام رو سینه اش چنگ کشیدم خون اومد .‌بعد شوهرم به من گفت حیووون چیکار میکنی کثافت...میخواست منو بزنه دستشو بلند کرد ولی نزد ..  االان قهر کرد رفت بیرون۳۵ سالشه مثل بچه هاش وای ازش متنفرم کاش طلاقم بده بره با خانواده اش زندگی کنه

برای همین اینقدراز شوخی پشت وانتی بدم میاد اخه نیشگون شوخیه؟بعد جالبه به خودش که برگردوندی شاکی شده و فحاشی کرده !!!!!!!!

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه را فرستادی مدرسه دو تایی یه مهدکودک ثبت نام میکردین خب☺

موافقم😂👍

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

😂😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دختر بیخیالا

نمک زندگیه

اومد خونه بگو تقصیر خودت بود

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
بخدا خیلی دردم میومد هرچی گفتم گوش نداد هیکلی هم هست فکر کرده دستاش سبکه

عصبی بودی ؟ چنین مواقعی جو رو عوض کن، مثلا بغل کن و..دیگه انجام نمیده

عین بچه ها میمونن وقتی ببینه سرگرم کارات هستی و محلش نمیدی میخواد جلب توجه کنه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن