2777
2789
عنوان

گذشته همسر ۳

314 بازدید | 16 پست

پیرو تاپیک های قبلیم😂

الان خانم هایی که میگن مهم نیست ولی برا اکثرا آقایون گذشته ما مهمه و پرس و جو میکنن وقتی برا اونا مهمه و حق خودشون میدونن چرا ما نباید بدونیم؟

البته دقیق نمیدونم که برا مردا دقیقا چه چیزایی تو گذشته مهمه ولی خب اکثرا دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده ان

نمیشه به مردا اعتماد کرد💔

اگه یه مرد گفت الان شبه باید حرفشو رد کنی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از این لحاظ گفتم که

حتی پرس و جو هم کنی درباره گذشته اش راستشو بهتون نمیگه هیچوقت... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

باید ادم درستی انتخاب کنی

واسه همسرمن گذشته منم مهم نبود

حتی تا اولین رابطمون نمیدونست باکره م و هیچوقت چیزی نپرسیده بود

خودم گفتم اولین تجربمی و فلان

(تو محیط  خانواده ما آزاده دوستی و  این جیزا)

بنظرم چه دختر چه پسر فقط چیزایی از گذشته اش مهمه که رو زندگی الانش هنوز تاثیرش هست، وگرنه هیچکس مجبور نیس بابت تمام تصمیمای گذشته اش به کس دیگه ای جواب پس بده، کسی که اصرار داره جزئیات گذشته طرف رو بدونه آدم مناسبی برای زندگی نیس

بله من با اطمینان می دونم و دیدم می گم پسره خودش....

اما دنبال دختر پاک بوده

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
نمیشه به مردا اعتماد کرد💔 اگه یه مرد گفت الان شبه باید حرفشو رد کنی

الان تازه آفتاب می خواد طلوع کنه . نظر شما؟ 

انقدر هم بد بین نباش . #انتخاب عاقلانه  زندگی عاشقانه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
الان تازه آفتاب می خواد طلوع کنه . نظر شما؟  انقدر هم بد بین نباش . #ان تخاب عاقلانه   ...

منظورم همه نیست 

چون زخم خوردم نمیتونم بدبین نباشم.... 

هعی:) 

گذشته خیلیم مهمه خانواده از اونم مهمتره 

توایران یا هرکشور سنتی و مرد سالار دیگه خنده داره بگیم گذشته مهم نیست خانواده مهم نیست فقط خودش مهمه اینو تجربه به خیلیا ثابت کرده ادما حقیقتا تا اخر عمرشون درگیر گذشته و خانوادشون هستن 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

آقا هستم ۷ ساله جدا شدم  گذشته هر چی بود تمام شد فقط خاطرات میمونه گرچه هنوز ازدواج مجدد نکردم فقط و فقط خاطرات هست اگه ازدواج کنم که دیگه هیچی نمیمونه گور پدر گذشته 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

تجسس توی این چیزا فقط خودمون رو آزار میده و باعث میشه توی زندگی احساس نارضایتی کنیم و زندگی رو برای طرف مقابل هم زهرمار کنیم.قبل ازدواج بایدخوب تحقیق کنید تا مردی با اخلاق و پاک انتخاب کنید بعد ازدواج یه کلمه درمورد گذشته ش سوال نکنید و با خیال راحت یک عمر بی دغدغه و عاشقونه زندگی کنید...

اکثرا چشماشونو میبندن و ازدواج میکنن بعدش یادشون میادش که تازه باید تجسس رو آغاز کنن و....!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲