2777
2789
عنوان

دندون درد 😭

270 بازدید | 38 پست

دندون عقلم داره بیرون مباد خیلی درد داره ارتودنسی هم دارم دو هفته دیگ نوبت چکشه بابد چکار کنم خسته شدم اصلا با ارتودنسی میشه جراحیش کرد نیمه نهفتس😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به احتمال خیلی زیاد آره میشه 

بعید میدونم مشکلی باشه 

اگه نکشی به بقیه دندونات فشار میاره بدجور 

زود پیگیری کن

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

به احتمال خیلی زیاد آره میشه  بعید میدونم مشکلی باشه  اگه نکشی به بقیه دندونات فشار میار ...

براکت ارتودنسی تا دندون آخر نیس با دندون عقلم دوتا دندون فاصله داره راحت میتونه جراحیش کنه 

براکت ارتودنسی تا دندون آخر نیس با دندون عقلم دوتا دندون فاصله داره راحت میتونه جراحیش کنه 

اره بابا بلده کارشو 

فقط حتما بکش 

چون بعضیا نمیکشن

و در نتیجه باعث عفونت و بهم ریختگی دندون میشه

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

عزیزم درد داشت جراحی چقد طول کشید تا جراحی کرد؟ چقد طول کشید تا خوب شدی؟

ببین اصلا درد نداره موقع جراحی

چون کاملا بی حسی 

اصلش بعد از بی حسیه 

که دردش واقعا بد بود 

صورتم ورم کرد 

تا ۱ ماه هم بخاطر بخیه ها نمیتونستم درست بخندم 

یا جویدنی بخورم 

بستنی بخوری عین آب رو آتیشه 

مسکن هم میده خیالت راحت 

وای دردش بده احتمال جراحی کنه دندونتو هیچ دردی هم نداره من که هیچ دردی حس نکردم فقط بعدش یکم میسوخت ...

عزیزم جراحی چقد طول کشید؟ چند روز شد تا کامل خوب بشید بتونید حرف بزنید و غذا بخورید ؟ من از جراحیشم میترسم

عزیزم درد داشت جراحی چقد طول کشید تا جراحی کرد؟ چقد طول کشید تا خوب شدی؟

جراحی اسمش ترسناکه منم فک میکردم چیه حالا کلا فک کنم نیم ساعتم طول نکشید کشیدنش.بی حس میکنه هیچی نمیفهمی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز