خانوما یه سوال .اگه بفهمی شوهر دوست صمیمیت خیانت کرده تو بهش میگی یا میزاری دستش خدا جور دیگه رو کنه؟
اخ من فهمیدم شوهر دوست صمیمیم رابطه داره با یه خانومی ..شوهرم میگه نگو به من تو ربطی نداره ...اگه میخواد دستش رو بشه بزار خدا یا جور دیگه رو بشه...شوهرم میگه اشیونه دوستت رو از هم نپاشون شاید شوهرش جایی سرش به سنگ خورد ادم شد😕🙁🙁میگه اصلا شتر دیدی ندیدی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
راست میگه شوهرت تو هیچی نگوو از طرفی اگه بکی هم پیش خدا روت سیاه میشه خدا عیب بنده اش پوشانده تو میخوایی بازش کنی فقط می تونم این رو بگم ۸۰ درصد مردهای ایران جنبه متاهل شدن رو ندارن همین
تقریبا درست میگه همسرت فقط میمونه دو چیز یکی این که رابطه اون اقا با دوست شما چطوره اگه خوبه که داره مدیریت میکنه خیانتشو و همسرشو دوست داره اگه خوب نیست داره نامردی میکنه پن هیچ توجیهی باز درمورد خیانت نمیبینم دوم مسئله که خیلی مهمه چطور متوجه شدین . این موضوع و
خانم یه موردو من از خاطرم رفت من مرد هستم وسنم زیاده اینو به شما بگم اگر خیانت کوتاه مدت باشه که یه دمی به خمره زده و تمام شده تگه خیانت مدت دار باشه محاله مرد لو نره خانمها شاید بتونن به زمان بکشن خیانتشونو چون تایم زیاد دارن خال فرار زیاد دارن زمان زیادی دادن تا بپوشونن ولی مردها مشخصه بیرون بودنشون بعد انقدر گیج هستن که یه جا لوبرن من زن میشنیم ۲۳ سال داره خیانت میکنه ۶ سالشو مردفهمیده نمیتونه مچشو بگیره پارسال اکند تهران پیش من ۵میلیون داد دوربین خریده میگه نمیتونم نصب کنم