2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین

89 بازدید | 16 پست

یه چیزی بگین دلم آروم بشه 

حس خوبی به گوشی همسرم ندارم 

وقتی گوشیش دستشه میریزم بهم 

رمز گوشیشو ندارم 

الان یکی تو واتساپ بهش پیام داد 

آخه ساعت دو و نیم کی بهش پیام داده فقط اعلانشو بالای صفحه گوشیش دیدم که تو واتساپ پیام داره 

نمی‌دونم یعنی حساس شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط حساس شدی به نظرم.بهتر بود ازش میپرسیدی کی الان پیام داده.اگر عصبی میشد یعنی داره غلط اضافه میکنه😁.اما اگر خیلی معمولی رفتار کردو توضیح داد اوکیه.

بسوزه پدر تجربه😌

رمزشو یاد بگیر خب! رمز گوشیتو اون و تو رمز گوشیه اونو باید بدونی!

اون رمز گوشیمو می‌دونه 

رمز گوشیش هم الگوهس آنقدر پیچیده که خودشم میخوادبازش کنه چند ثانیه طول می‌کشه بعدم الگوشو مخفی کرده حرکات دستشم تنده نمیشه یاد گرفت

عزیزم خودتو مشکوک نشون نده اما ی دفعه ی جوری ک ندونه کل گوشیش رو چک کن بخداا از هیچکس هیچیز بعید نیس دیدم ک میگم

من خودم مجازی با ی اقایی حرف میزدم همینجوری اما بعد بهم گفت زن داره😐 بعدش سعی کردم ارتباطم کلا قط کنم اخه منم دخترم درک میکنم اما این اقا انقدر پرو بود و قربون صدقه من میرفت کلی التماس و خودشم بچه داشت ی روز گفتم عکس زنش بفرسته چون گفتم شاید زنش زشته یا عیب داره عکس زن بچش فرستاد بدون فیـ،لتر یا دستکاری خانومش رو دیدم واقعا چهرش ب دلم نشست یعنی بنظرم زیبا بود و بهش می امد مهربون باشه قیافه قشنگی داشت بهش گفتم تو ک خانومت خوشگله مشکلت چیه؟؟  یعنی کلا حرفای بسشرمانه هم میزد. از اینا زیاد دیدم...  یعنی بعضیا تو برنامه هااا خودشون میان اعلام میکنن متاهلم بیا دوست شووو

تمنا میکنم برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کن🥲
عزیزم خودتو مشکوک نشون نده اما ی دفعه ی جوری ک ندونه کل گوشیش رو چک کن بخداا از هیچکس هیچیز بعید نیس ...

خب رمز گوشیشو ندارم 

اگه میدونستم فقط یه بار گوشیشو چک کنم دیگه به نظرم آنقدر هم حساس نمی‌شدم 

باباش خیلی براش عزیزه یه روز قسمش دادم گفتم بگو به جون بابام کسی تو زندگیم نیس قسم خورد 

بعدم میگه من تعهد میدونم چیه

تو هم ریلکس بگو چرا عصبی میشی.به نظرم حق دارم بدونم این وقت شب کی بهت پیام داده.اکر این موضوع برعکس ...

خیلی جنگ کردم قبلاً سر این موضوع ها 

گروه هاشو حذف کرد 

دیگه پتانسیل بحث کردن و ندارم