سلام دوستان سنم داره میگذره نزدیک ب ۱۷ هستم و رشد نرکدم خیلی کوچیک موندم بین همکلاسیام چیکار کنم رشد کنم تورخدا امپولی هستش راهنمای کنید حاضرم عوارضشم بپذیرم خیلی برام مهنه یا قرصی ک نتیجه گرفتید برای قد تورخدا راهنمایی کنید وای ایندم خیلی محتاجه و اینکه داروی کمیاب دارم از کجا میشه پیدا کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست عزیز قد هیچ ارتباطی به سوزن و قرص نداره . به ژنتیکت هست . پسر خاله من سوزنی نبود که تست نکنه روی خودش . اخرش هم هیچ اثری نداشت . تنها کاری که میتونی بکنی بارفیکس بری هروز شاید بتونه کمکت کنه . در خصوص وزن هم سعی کن بری باشکاه
دوست عزیز قد هیچ ارتباطی به سوزن و قرص نداره . به ژنتیکت هست . پسر خاله من سوزنی نبود که تست نکنه ر ...
چرا باز میگید الان من چن وقت پیش رفته بودم پیش ی غدد چندین ساله دکترمه ی قرصی داده بودش با اون رشد کردم تا الان و الانم قرصه ۲ سال یا ۳ سال نخوردم و یادم نیستش اون خانم دکتر رو خیر بده خدا و الانم بعد یک سال با زحمت وقت گرفتم پیشس مگ میشه وقت گرفت بنظرتون چی بهش بگم بهتره چون نمیشه وقترگرفت پیشش